Skoda har trukket dækkene fra den seneste skabelse, der fremgår af sit årlige Azubi-bilprojekt, og afslørede en tagløs Karoq SUV kaldet Skoda Sunroq.
23 studerende fra syv forskellige erhverv samarbejdede over en periode på otte måneder for at udvikle og konstruere bilen på Skodas erhvervsskole i den tjekkiske by Mlada Bolslav.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bulletproof Skoda Superb lanceret
Kræver 1.500 timers arbejde – meget af det afsluttet i studerendes fritid – Sunroq bevarer den samme længde (4.382 mm), bredde (1.811 mm) og akselafstand (2.638 mm) som standard Karoq.
26

Imidlertid er den 1,5-liters benzinmotor blevet modificeret til at producere 161bhp og 279Nm drejningsmoment, hvilket resulterer i en 0-62 mph-figur på 8,6 sekunder og en tophastighed på 121 km / t.
Sunroq, der sidder på 20-tommer legeringer, får støddæmpere fra Octavia VRS, mens ridehøjden er blevet sænket med 50 mm for at give bilen en slankere holdning. I mellemtiden er udstødningen tilpasset til at producere en sportsligere lyd.
Disse ændringer er ud over det betydelige arbejde, der udføres på dørene, søjlerne og bagklappen, med interne forstærkninger, der kræves for at kompensere for fjernelse af taget.
Som et resultat af disse ændringer er bagagerummet nu større, end den var, før processen begyndte, og det aftagelige gulv inden for nu skjuler en enorm subwoofer for at øge lydniveauerne.