Der var stor såvel som dårlige nyheder for bilister, da den nye kansler Philip Hammond afslørede hans allerførste efterårsopgørelse – den allerførste i betragtning af at juni’s Brexit -afstemning.
Hammonds fokus var på at øge effektiviteten i Storbritannien ved at støtte overførselsjob samt investere meget mere i forskningsundersøgelse såvel som fremskridt for fremtidige teknologier.
Kansleren sagde: ”[Regeringen investerer i dag for fremtidens økonomiske klima. Husholdninger er afhængige af veje, jernbane såvel som telekommunikation. Der er ekstra finansiering til at hjælpe med at holde Storbritannien i bevægelse. ”
• Business Vehicle Tax Guide 2016/2017
Hammond sagde, at han ønsker at lukke effektivitetsrummet med rivaliserende nationer, da Det Forenede Kongerige i øjeblikket hænger bag Tyskland med 30 procent samt Frankrig med meget mere end 20 procent.
Han tilføjede: ”I den ægte verden tager det en tysk arbejder fire dage at skabe det, vi laver i fem; Hvilket betyder på sin side, at også mange britiske arbejdere arbejder længere timer for lavere løn end deres kolleger. ”

Fra nye vejjob til netværksforsøg for et nyt 5G -telefonnetværk, forsikringsdækningspræmier til brændstofafgift, har vi afrundet de fem bedste bekymringer for bilister, og hvad fagfolk havde at sige …

Finansiering af vejfaciliteter

I alt vil der blive investeret £ 1,1 milliarder i overførselsjobs med £ 220million afsat især til at målrette webtrafikspidser på motorveje såvel som A-veje over hele Storbritannien.
Yderligere penge blev ligeledes dedikeret af Hammond til at støtte regionale byer såvel som regionale vejordninger, såsom Oxford-Cambridge Expressway, der alle havde til formål at øge produktiviteten.
Sue Robinson, National Franchised Dealership Association Director, sagde: ”Dette er vigtigt, da det vil gøre UK -tjenesten meget mere produktiv såvel som at hjælpe forbrugerne ved at gøre veje mere sikre.
“Reduktionen i overbelastning vil ligeledes forbedre rejsetiderne, hvilket vil gavne den britiske økonomi, især den industrielle bilsektor.”
• Bedste forretningskøretøj til dit budget

Forsikring Premium skattevandring

På trods af løfter om at slå ned på whiplash -skade erklærer, som kan hjælpe med at spare bilister omkring £ 40 om året på præmier, afslørede Hammond, at han ville øge forsikringsdækning Premium Tax (IPT), hvilket sandsynligvis vil afbalancere enhver form for omkostningsbesparelser, der er foretaget.
I juni 2017 vil IPT øge fra 10 procent til 12 procent efter at have stået på kun seks procent tilbage i 2015.
• billigste biler og lastbiler for at sikre
British Insurance Coverage Brokers ‘Association (BIBA) havde krævet, at IPT blev skrotet til telematikpolitikker for at hjælpe unge chauffører med at få mobile, såvel som at angivne, at denne mest aktuelle stigning var “skandaløs”.
Steve White, BIBA -administrerende direktør, tilføjede: “Dette er en skat på sikkerhed, der vil ramme alle såvel som især dem, der bare styrer.”

Brændstofopgave fryses

En foreslået stigning i brændstofopgave blev skrotet for den syvende på hinanden følgende gang – den længste frysning i dette område i 40 år.
Skat på benzin såvel som diesel forbliver på 57,95p pr. Liter, samt repræsenterer en skattemæssig skattelettelse på 850 millioner pund, hvilket sparer den typiske bilist £ 130 om året såvel som Van Drivers £ 350 pr. År. I 2016 forbedrede Freeze Assisted BNP med 0,7 procent samt producerede anslået 112.000 nye job.
• En masse omkostningseffektive biler
RAC Fuel -talsmand Simon Williams sagde: ”Beslutningen om at forlænge frysen viser, at hr. Hammond forstår, at bilister er rygraden i den britiske økonomi.
”Det er afgørende i så usikre tider, at regeringen kan give så meget sikkerhed for dem som muligt.”

Virksomhedsbiler og lastbiler målrettet

Størstedelen af ​​indkomstofferordninger skal skrotes, med Hammond branding dem “urimelige”. Kansleren undtog ultra-lave decharge-biler fra ændringerne i et tilbud for at motivere arbejdsgivere til at tilbyde disse biler og lastbiler til arbejdstagere.
Men den britiske biludlejning såvel som leasingforeningsadministrerende direktør Gerry Keaney sagde: ”Disse skatteændringer kan muligvis afskrække masser af arbejdstagere fra at vælge en moderne, mere sikker, renere virksomhedsudviklet bil samt i stedet vælge en ældre, snavsere såvel som meget Mere farligt personligt køb.
“Regeringen har fastlagt en ekstremt ambitiøs ansøgningsdato i april 2017, som giver leverandører såvel som arbejdsgivere ekstremt lidt tid til at forberede sig.”

Fremtidige innovationsinvesteringer

Millioner af pund vil blive investeret i fremtidig innovation såvel som F & U. Der vil være £ 390million til test af førerløse biler og lastbiler samt installation af opladningspunkter samt 100 procent finansiering til virksomheder, der passer til opladningspunkter på arbejdspladser. En yderligere £ 1 milliard vil finansiere 5G-netværksforsøg-et system, der vil være afgørende for udrulning af autonom teknik.
• BMW, Ford, VW såvel som andre til at producere et stort europæisk EV -opladningsnetværk
AA -præsident Edmund King sagde: ”Forbedringerne til faciliteter såvel som fremskridt er forfaldne. Denne investering vil være en stor katalysatortil fremtidig udvikling. ”
Mike Hawes, SMMT-administrerende direktør, tilføjede: “Denne forpligtelse vil hjælpe med at fremme denne næste generations teknologi, der har det potentielle at transformere såvel som redde liv.”

Annonce – Post fortsætter nedenfor

PARTNERSKAB

Brug for at tilbyde din bil?
Find dit fineste tilbud fra over 4.000 forhandlere samt tilbud til så meget som £ 1.000 mere. Det er så let.

Sælg din bærede ‘fremragende’trustpilot

Hvad tror du på den første efterårserklæring i betragtning af at Brexit? Lad os forstå nedenfor …