Regeringen vil introducere Storbritanniens allerførste barrierefri vejafgift på to år-såvel som den erklærer, at planen vil udgift så meget som £ 84million at sætte op.
Tollbåsene ved Thames Crossing i Dartford, Kent, erstattes med automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR) kameraer i oktober 2014.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I stedet for at udlevere kontanter, betaler bilister ved hjælp af tekst, telefon, på internettet eller i detailforretninger – i et system, der ligner London -overbelastningsafgiften. Afdelingen for overførsel angiver den nye ‘fri-flow’ -opsætning vil fremskynde webtrafik såvel som minimerer overbelastning.
Den ekstra effektivitet kommer imidlertid til en pris. Highways Company forventer at betale så meget som £ 84 mio. Til den, der vinder kontrakten om at producere fri-flow-vejafgiften, for at finansiere nedrivning af barrierer, installere kameraer samt opbygge tilbagebetalingssystemet.
Så det ville tage 42 millioner køretøjer, der betaler £ 2 -vejafgiften for at bryde jævnt. Entreprenøren vil ligeledes rive mellem £ 237 mio. Samt £ 478 mio. Fra regeringen for at køre vejafgiften i 10 år.
Fraværende-minded krydsning af enkeltpersoner vil ligeledes føle klemmen, da de nuværende regerings forslag til straffet bilister, der kører med fri-flow-vejafgifter uden at betale, foreslår bøder, skal være så høje som £ 180.
Myndighederne kan have magt til at skaffe biler for bilister, der har tre ubetalte gebyrmeddelelser.