Skoda Fast Spaceback er sat til salg i januar næste år pris fra £ 14.430 for entry-level 85bhp 1.2-liters TSI-design i S Trim. Det gør det £ 640 meget dyrere end den hurtige fastback -ækvivalent. Range-topping 89bhp 1,6-liters TDI CR-rumback i sofistikeringsbeklædning med DSG-gearkassen vil udgiftsejere £ 18.640.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det andet design i den hurtige sort får en meget mere traditionel hatchback-form end originalen i salonstil, hvilket resulterer i en mindre 415-liters bagagerum-Fastback har 550 liter.
• Skoda Fast Spaceback Review
Fem motorer tilbydes på rumback, inklusive 85bhp eller 104bhp 1,2-liters TSI-benzin samt en 120bhp 1,4-liters TSI. I mellemtiden specificerer to 1,6-liters dieselmotorer i to melodi-89bhp samt 104bhp-i alt line-up. Kunder kan vælge enten en fem-trins håndbog eller syv-trins DSG-gearkasse.
En øre-klogt grønlinjemotor er ligeledes i de sidste udviklingsstadier, som vil blive tilbudt af januar-lanceringen. CO2-emissioner på kun 99 g/km forventes, hjulpet af kombinationen den effektive 1,6-liters dieselmotor ud over rullende dæk med lav modstand, aerodynamiske justeringer samt en vægttab. Skoda siger, at en omkostning for Greenline -motoren vil blive udsat i de kommende uger.
Spaceback er designet til at charme til yngre købere end fastback og inkluderer en række personaliseringsmuligheder, herunder et panoramisk glas -tagdækning såvel som langvarigt bagklapglas. Tilbydes i tre trimmuligheder, S, SE såvel som sofistikering, rumback er ligeledes udstyret med meget flere enheder som almindelige på tværs af området, med alle designs, såvel som gardin -airbags.
Når man bevæger sig op på række som stigende til £ 18.440. Top Spec Sofistication Designs vil udgiftsejere fra £ 16.640 til £ 18.900 dog er udstyret med større 16-tommer legeringer, klimakontrol, aluminiumsudseendeindsatser, krominteriør omgivelser samt hjørnefront tåge-lys.
Eco-bevidste klienter kan ligeledes specificere en Greentech-mulighed, der tilbydes på tværs af hele rumback-serien. Med dette vil Skoda i form stop/start samt bremseenergihelingssystemer for at hjælpe med at forbedre brændstofens økonomiske klima og minimere emissionerne.

Ordrebøger åbner senere i denne måned forud for bilens introducer i begyndelsen af ​​2014.