Jaguar vil fokusere på at bygge høje præstationsversioner af sine SUV’er i det kommende årti, især raffinering af ideen om at fremstille kraftfulde og sportslige elbiler.
Afsløret denne uge på New York Motor Show, Jaguar F-Pace SVR, drevet af en 542bhp 5,0-liters supercharged V8, vil give Jaguar mulighed for at påtage Voksende marked – et marked, der udelukkende er interesseret i Performance SUV’er og ikke kraftfulde sportssaloner.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste hurtige familiebiler
For at appellere til dette voksende band af købere vil Jaguar se ud til at tilføje meget mere performance -versioner af sine SUV’er i fremtiden – og endda dets skræddersyede, begrænsede run -projekt -biler kunne få en SUV -model.
”SUV’er er den hurtigst voksende type bil – alle elsker en SUV,” sagde Wayne Burgess, Jaguar SVO Design Director. ”Vi har bestemt glædede os over at udvikle SUV’er, der har hæderlige Jaguar -stylingsprog med SUV -pakker, så jeg kan ikke se nogen grund til, at vi ikke kunne gøre stadig mere høje ydeevne Halo -biler med SUV’er.
”Se på succes med Range Rover Sport SVR – vi har taget den forkerte bil (i størrelse og statur) og lavet en performance -version. Men på grund af den slags bil, det er – en SUV – vil alle have det. Det er ikke den mest effektive måde, men som vi ser, har folk en tendens til at vælge SUV’er på saloonbiler. ”