DS har lavet et par justeringer til de 3 tværback-e-tense, der passer til et mindre energisappende tilbehør, der har tilføjet 13 miles til sin kørebane . Nu kan SUV’en maksimalt dække 212 miles mellem opladningsstop.
Den forbedrede DS 3-tværback e-Tense er tilgængelig til ordre i Storbritannien nu, med priser, der starter fra £ 31.500 inklusive regeringens £ 2.500 plug-in biltilskud.

Peugeot E-208 og E-2008 Get Range Boost for 2022

Opgraderinger starter med en ny varmepumpe, der varmer kabinen ved at komprimere luft i stedet for at bruge et varmeelement. Der er også en ny fugtighedssensor til kabinen, der overvåger kabineatmosfæren og løsner varmeapparatet, hvor det er muligt for at spare energi.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

DS 3 tværback e-Tense får også et nyt gearforhold, der forbedrer EV’s energiforbrug, når du sejler. Nu behøver den elektriske motor ikke at dreje lige så hurtigt ved motorvejshastigheder og bruger derfor mindre energi.
DS har også monteret nye energieffektive dæk, som hjælper med at skære ned på rullemodstand og derfor overfører mere af batteriets energi til fremdrift snarere end at spilde det på træk. De nye dæk er A-klassificeret til energieffektivitet og leveres af Continental.
DS 3 tværbacks 134bhp elektriske motor og 50kWH -batteripakke har ikke ændret sig over den forrige version af bilen – alle justeringerne er eksterne til den elektriske drivenhed.
Som sådan er det ikke sandsynligt, at ydelse ændrer sig meget. EV’s tophastighed skal stadig stå på 93 km / h, skønt dens 0–62 km / h -tid kan stige lidt over den forrige model 8,7 sekunder på grund af det længere gearforhold.
Peugeot foretog for nylig nogle lignende opgraderinger som E-208 Supermini og E-2008 crossover, hvilket forbedrede begge rækkevidde med en lignende margin. Alle tre biler deler de samme EMP1 -understøttelser, så det var kun naturligt, at forbedringerne ville gøre deres vej over den bredere Stellantis -stabile.
Ved denne metrisk kan vi også forvente lidt mere effektive versioner af den ren-elektriske Vauxhall Corsa-E og Vauxhall Mokka-E i den nærmeste fremtid.
Klik nu her for at læse om DS vil kun starte elektriske biler fra 2024 og fremefter …