Audi har frigivet officielle billeder af sin reviderede e-tron sportback på grund af dukker op senere på året. Sammen med det potentielle for mere rækkevidde får den nye E-Tron Sportback ligeledes et nyt navn-Q8 E-Tron Sportback.
Disse nye billeder giver os vores klareste look endnu på det nye design. Sportbacks coupé-suv-silhuet med sin svømmende taglinie forbliver, men der skal være mærkbare ændringer på fronten af ​​bilerne og lastbilen, hvor camouflage er fokuseret på disse billeder. For at give Sportback mere end dets nuværende maksimale rækkevidde på 261 km, kan gitter såvel som kanaler blive redesignet for yderligere aerodynamisk effektivitet-såvel som det lukkede gitter, der indeholder andre Audi E-Tron-design, vil forblive.

Ny 2022 Audi e-tron SUV til at introducere mere variation såvel som Q8 e-tron-badge

På bagsiden ser vi nøjagtigt den samme lysbjælke i fuld bredde samt skrånende hale som den udgående sportsback, såvel som på trods af camouflage på den bageste kofanger, ser det ud til, at stilen forbliver næsten helt uændret.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Inde inde holder Q8 E-TRON nøjagtigt det samme grundlæggende kabinedesign som før. Den nuværende E-Tron Sportback er udstyret med en 10,1-tommer infotainment-skærm, koblet til en berøringsskærmsklimaadministrationspanel samt et digitalt instrumentdisplay.
Under karosseriet vil Q8 E-Tron Sportback bruge opgraderede batterier såvel som elektronik til at holde hastighed med biler og lastbiler som Ford Mustang Mach-E, Tesla Design Y såvel som den nye Nissan Ariya-alle i stand til at toppe 300 miles af rækkevidde. Opdateringerne kan se bilens energitæthed forbedre sig for at give en batterikapacitet på over 100 kWh.
7.

I en tale med Auto afslørede sidste år sagde Audis bestyrelsesmedlem for teknisk fremskridt Oliver Hoffman: ”Vi er ekstremt klare: Med Q6 e-Tron har vi B-segment [C-segment i Storbritannien], mens e-tronen fokuserer på C -segment [D-segment til britiske kunder] ”. ”E-Tron er virkelig en speciel bil og lastbil til Audi, da det virkelig var pioneren inden for elektrisk mobilitet for os. Så det er vigtigt at holde bilerne og lastbilen friske, såvel som derfor etablerer vi en enorm opdatering med hensyn til variation såvel som opladningstid. ”
En hurtigere opladningsgrad end den nuværende e-tron sportbacks 150 kW forventes ligeledes på de ansigtsløftede biler og lastbil for at forhindre den i at falde bag den kommende Q6 e-tron-som vil sidde på firmaets nye PPE-platform såvel som Omkring en 350 kW genopladningshastighed.

Q8 E-Tron Sportback skulle introducere i slutningen af ​​dette år og forlænge livscyklussen for bilerne og lastbilen, før den erstattes af et helt nyt design, der sportslige Volkswagen-gruppens nye SSP-design i 2026.
Tjek de allerbedste elbiler og lastbiler til salg nu …