Den nye McLaren Artura Hybrid Supercar er klar til lancering i slutningen af ​​2021, med McLaren, der henviser til sin nye benzinelektriske to-personers som sin første ‘høj -Performance hybrid ‘model.
Artura bruger en splinterny platform udviklet til at rumme sin nye hybrid-drivlinje, og det er den første McLaren, der bruger en seks-cylindret forbrændingsmotorkonfiguration. Det er beregnet til et elektrificeret alternativ til modeller som 570’erne, der sidder under 720’erne og 765LT Performance Cars i McLarens Supercars -serie af modeller.

Bedste Supercars 2022

Den nye platform kaldes McLa – McLaren Carbon Lightweight Architecture – som virksomheden siger er stærkere, sikrere og lettere end de tidligere kulfiberbade. MCLA vil blive bygget på virksomhedens nye facilitet i South Yorkshire.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

I hjertet af Artura er en ny 3,0-liters dobbelt-turbo V6-motor, der leverer 577bhp og 585Nm drejningsmoment. Det øges med 94bhp fra plug-in hybridsystemet; En elektrisk motor, der er drevet af et batteri på 7,4 kwh, som gør det muligt at køre bilen alene på elektrisk strøm i op til 19 miles. De samlede kombinerede output er 671bhp og 720nm.
Den elektriske motor siges også at tilbyde en drejningsmomentfyldning og forbedre gashåndtagens respons, mens den droppede officielle CO2-tal til 129 g/km med en påstået gennemsnitlig brændstoføkonomi, der forventes af meget mere end 50 mpg- fantastiske tal for en bil, der får fra 0- 62 km / h på 3,0 sekunder, 0-124 km / h på 8,3 sekunder og videre til en tophastighed på over 200 km / h.