Hvis du er en gennemsnitlig arbejdstager på en gennemsnitlig løn, der søger at købe en gennemsnitlig splinterny bil, har du At arbejde på fuld tid i cirka 12 måneder for privilegiet at købe og eje en direkte.
Sagt på en anden måde, en 40-timers arbejdsuge, 48 uger af året svarer til praktisk talt 2.000 timers tid, der serveres på kontoret, fabrikken, butikken eller hvor som helst. Afhængig af hvilken officiel eller uofficiel figur, der bruges som et referencepunkt (der er mange), er den gennemsnitlige årlige løn for en fuldtidsansat omkring 30.000 pund. Men efter indkomstskat, national forsikring og andre arbejdsrelaterede fradrag, reducerer dette tal-og derefter nogle-til £ 20K-plus. Og ved årets udgang er det denne slags penge, der vil være nok til at få dig nøglerne til, for eksempel, en lille eller en anden dejlig, men lille bil.

Top 10 mest overkommelige biler til salg 2022

Hvis det er en meget mere rummelig SUV, ejendom eller folks transportør, som en forælder har brug for køb for at imødekomme børn, klapvogne, kæledyr, cykler og lignende, er de nødt til at tænke i form af to års løn/4.000 timers arbejdstid. Lav de nærmere tre år/6.000 timer (ouch), hvis du køber en stor, premium EV er målet. Det er ikke kun et stort spørgsmål, det er bestemt næsten umuligt for den almindelige arbejdende mand eller kvinde, der også er nødt til at lægge mad på bordet. Ikke underligt, at mange mennesker henvender sig til månedlige tilbagebetalinger for at have råd til en ny bil.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor