Volkswagen har annonceret, at Polo GTI vil blive prissat fra £ 18.850, forud for allerførste klientleverancer i marts. Det indebærer, at poloen underkaster Peugeot 208 GTI såvel som RenaultsPort Cloio, mens en base Fiesta St er tilgængelig på £ 1.600 mindre.
Alle modeller kommer udstyret med den 189BHP 1,8-liters turboladede motor, men i modsætning til den tidligere generation Polo GTI får det valget af en seks-speed manuel gearkasse. En syv-speed DSG gearkasse er ligeledes tilgængelig.
Entry-level tre-dørs modeller parret med manuel gearkasse er tilgængelige på £ 18.850, mens det meget mere nyttige femdør design tilføjer £ 630 til prisen. Tilføjelse af DSG gearkassen tilføjer en endnu mere £ 1.245, med rækkevidde-topping modeller prissat til £ 20.725.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Sammenlignet med den tidligere GTI er den nye polo meget kraftigere ud over meget mere effektiv, med en ekstra 12bhp ekstraheret fra 1,8-liters motor. 0-62mph Sprint tager 6,7 sekunder – hurtigere end Peugeot såvel som Ford – såvel som køretøjet vil fortsætte til en 146 mph top hastighed.
VW ligeledes giver en sports præstationspakke som en mulighed, som tilføjer dynamisk chassisstyring.