Ford Mondeo-Rivalling Peugeot 508 er blevet opdateret til at omfatte ny teknologi, en frisk stil samt en 2,0-liters 148bhp-motor, der udsender kun 105 g/km. Det dieselelektriske hybrid4-design er også tilbage, der kan prale af 85,6 mpg samt 85 g/km-begge figurer bedst i klassen.
Den nye stil i 508 er påvirket af et par af de seneste ideer fra Peugeot, som Exalt, der var med på Beijing Motor Show tidligere i 2014. Det indikerer et smallere gitter, strækket ideal over frontend, hvor det tilfredsstiller Et sæt af meget mere kompakte forlygter. Der er en meget mere vandret motorhjelm på alle design såvel som et sæt nye baglygter til salonen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som med den nuværende Peugeot 508 -sort er der en saloon, en SW -ejendomsversion samt en meget mere hård ejendom kaldet 508 RXH. Denne sidste version tilbydes kun med Hybrid4 Powertrain.
Interiøret er blevet forenklet for at sikre, at mange af funktionerne nu styres med en centralt monteret syv tommer berøringsskærm. Nye valg som blinde områdesensorer såvel som en reverserende cam er tilgængelige, ligesom en række Peugeot Link -apps, der leverer information om ting som gratis auto -parkeringspladser, brændstofomkostninger samt trafik.
Under motorhjelmen er den enorme nyhed introduktionen af ​​150bhp 2,0-liters Bluehdi Diesel, der kan prale af emissioner på 105 g/km. Det er 10 g/km mindre end den gamle 1,6-liters E-HDI-motor, som kun havde 112bhp. Det er dog stadig ikke snarere den reneste, med Mazda 6 med en 148bhp 2,2-liters diesel med emissioner på 104 g/km.