Hvordan er dette for en ekstraordinær, uanset hvor produktiv sekvens af begivenheder? I den allerførste uge i maj valgte denne kortbærende offentlig overførselsbruger, fodgænger, cyklist såvel som bilist et respekteret, par af regerende politikere hos HM-regeringen. Begge var – er stadig – mere end bare parlamentsmedlemmer.
En jeg forstår temmelig godt (godt tilstrækkelig til, når han låner ham mit køretøj – hvilket han klagede var tysk, ikke britisk). Den anden, yngre kapitel er en stigende stjerne, jeg var nødt til at nå ud til siden af ​​hans ministerstatus, som sammen med hans magt såvel som indflydelse tjener ham en placering i kabinettet. Lang historie kort – Jeg mindede disse politiske tungvægte om et par husets sandheder, som nogle mennesker ikke engang er parat til at anerkende, ikke noget imod at indrømme.

“Køretøjet slår enhver anden rejseform med hensyn til socialdistanceringsfunktioner”

1) Når det kommer til det meget vigtige, livreddende spørgsmål om social distancering, er offentlig overførsel såvel ofte farligt såvel som tragisk ubrugelig. uheldigt dog sandt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

2) Selvom det at gå såvel som cykling er meget bedre valg end busser, træner, træner såvel som fly lige nu, er vores smalle fortove såvel som tynde cykelstier næppe befordrende for at forblive fra hinanden. Kan folk desuden lave mellemstore eller lange rejser til fods eller cykel, mens de bringer shopping, arbejdsværktøjer, bagage såvel som andet gear?