Den berømte Land Rover Defender gik ud af produktionen for to år siden, men det er ikke helt død endnu. For at markere virksomhedens 70 -års jubilæum i år lancerer det den hurtigste og mange kraftfulde version, den nogensinde har produceret.
Forsvarer Works V8 er en speciel model fra Land Rover Classic Division, begrænset til kun 150 eksempler. Fra £ 150.000 – eller £ 45.000 meget mere end en Range Rover V8 selvbiografi – det er den første V8 -forsvarer, som Land Rover har produceret i 20 år.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste 4x4s og SUV’er til salg
Works V8 er en omfattende genudviklet Collector’s Edition, der indeholder en 400bhp 5,0-liters naturligt aspireret V8; langt fra den 120bhp fire-cylindrede dieselmotor tilbydes typisk. Parret med en otte-trins ZF-bilboks, der inkluderer en sportstilstand, vil den skyde SUV’en fra 0-60 km / h i en næppe troværdig 5,6 sekunder og videre til en begrænset tophastighed på 106 km / h.
Både kort-wheelbase 90 og lang-wheelbase 110 versioner af værkerne V8 vil være tilgængelige. Ved siden af ​​den nye motor strækker arbejdet sig til monterede upratede bremser, eksklusive 18-tommer legeringshjul med terræn dæk og et omgang med kittet, der inkluderer skræddersyede fjedre, spjæld og anti-rullebarer.
Forsvarerens robuste natur, hvor som helst, har ikke ændret sig. Som sådan har Land Rover stadig permanent fire-drev med en to-trins overførselsboks samt tunge for- og bagforskelle. Værkerne V8 bevarer også levende aksler foran og bagpå.
12

Bortset fra hjulene er det ydre praktisk talt helt tro mod den konventionelle model. Otte kropsfarver er tilgængelige, inklusive to satinfinish, med et kontrasterende sort tag, hjularker og frontgitter. Dørhåndtagene, brændstofpåfyldningshætten og motorhjelmbrevene er alle færdige i bearbejdet aluminium, mens bi-ledede forlygter også er tilføjet.
Indvendigt er læderrekaro -sportssæder, plus instrumentbrættet, dørpaneler og overskuelse trimmes i læder. Land Rover Classic har også monteret sit eget infotainment -system.
Der er også lanceret et antal højtydende Land Rover-klassiske opgraderinger for eksisterende forsvarere. Disse inkluderer et dieselkraftforøgelse plus uprateret suspension og bremsesæt.
Hvad synes du om Land Rover Defender Works V8? Fortæl os nedenfor …