Skoda Yeti er nu tilgængelig i Monte Carlo Spec, pris fra £ 24.390, og slutter sig til sine mindre stablemater Fabia og Citigo for at få en flåde af skræddersyede stylingfunktioner samt forbedret komfort og tilføjet standardkit.
Baseret på den meget mere robuste Yeti Outdoor, i Monte Carlo Guise, får den kompakte SUV det rallyinspirerede Outdoor’s signatur sorte tag, med en sort finish, der også gør sin vej til frontgitteret, dørspejle og 17-tommer ‘origami’ legeringer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Standardkit overføres fra Mid-Range SE-trim, men Skoda har udviklet sig på dette til Yeti Monte Carlo ved at tilføje tågebelysninger-sort-tonet, naturligt-og bi-xenon-forlygter med hjørnefunktion og dynamisk vinkelkontrol.
Når man bevæger sig inde, er der et tre-eger læder-trim-multifunktionsrat, plus sportssæder færdig i Monte Carlo polstring og sammen med lignende eksklusive detaljer til dørkarmene, instrumentklynger og gulvmåtter.
Skodas mest aktuelle Yeti-variant er tilgængelig i sort, rød, hvid, sølv- eller grå malingsordninger, og drevet udelukkende af 168bhp 2.0-liters TDI-diesel og leveres med firehjulstræk og en seks-trins håndbog gearkasse som standard. Valg af DSG Automatic vil sætte kunder tilbage en yderligere £ 1.100, med denne version af Monte Carlo som et resultat, der starter på £ 25.490.