, der overholder stammende salg i Europa, planlægger GM en mindre batteripakke såvel som en kortere elektrisk sort til den næste generation af Vauxhall Ampera.
Ved at koste £ 28.995 efter regeringens £ 5000 EV-tilskud mister Vauxhall i øjeblikket penge på hver Ampera, den sælger, men ser ud til at vende det mønster, når et nyt design dukker op om tre til fire år.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Ampera har en af ​​de største klientens komplette tilfredshedsresultater for enhver form for bil, men det er lige så dyrt,” indrømmede Steve Girsky, næstformand for GM såvel som midlertidig præsident for GM Europe,. “Hvis du vil tjene penge, handler det ikke om den smarteste teknologi, men hvem kan give brændstoføkonomisk klima til en lavere pris.”
I øjeblikket er Ampera i stand til at rejse så meget som 50 miles på batterikraft, hvilket er vigtigt for dens 235,4 mpg brændstoføkonomi. Imidlertid koster batteripakken alene meget mere end £ 12.000 at producere.
“I de kommende år tror jeg ikke, at du vil kræve 100 km [62 miles] af elektrisk rækkevidde,” udsatte Thomas Sedran, GM’s vicepræsident for teknik såvel som operationer. ”Cirka 30 til 50 km [18 til 30 miles] burde være tilstrækkeligt til at få dig ind såvel som ud af byen såvel som efter det har du stadig den rækkevidde-motor til at hjælpe.”