Honda har fjernet den dieselmotorerede version af HR-V fra salget i Storbritannien, hvilket betyder, at virksomhedens britiske line-up nu er benzin, hybrid eller ren-elektrisk.
Honda forbliver selvsikker i sin beslutning og stående fast i troen på, at dens hybridmotorerede design vil tjene den kilometertalbevidste bilist lige så godt.

Honda HR-V-gennemgang

I løbet af de sidste par år har Honda støt udslettet sine mest forurenende drivlinjer i et selskabsdækkende skub mod elektrificering. Indførelsen af ​​virksomhedens I-MMD-hybrid-system har været medvirkende til denne proces, ligesom lanceringen af ​​den nye jazzhybrid har.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den nylige lancering af Battery Electric Honda E vil også snart blive fulgt op ved lanceringen af ​​en ny ren-elektrisk crossover, baseret på den samme platform. Og ud over at skrabe den sidste dieselindstilling i sin rækkevidde har Honda også fremsat sin egen frist for at elektrificere sin eksisterende benzinområde inden for de næste tre år.
En talsmand for mærket sagde: ”Honda har fremskyndet sine planer for, at alle sine europæiske mainstream -bildesign skal elektrificeres fra 2025 til 2022, og vores motoriske benzinhybridteknologi vil spille en nøglerolle i at nå dette mål. Som sådan planlægger vi europæisk produktion af dieseldrivende at ophøre ved udgangen af ​​2022. Imidlertid er vi på lokalt plan i Storbritannien nu stoppet med at sælge dieselbiler. ”
Dieseldrevet HR-VS vil stadig være tilgængelig fra Honda UK-forhandlere i en kort periode som restlager.
Klik her for vores dybdegående gennemgang af den allelektriske Honda E …