Nissans kontroversielle design til en ny Black Cab til London ser ud til at være på vent og vil forblive det, medmindre den foreslåede ultra lave emissionszone i London ikke får muligheden. Taxa -designet, der indeholder en benzinmotor, kan ikke opfylde de hårde køretøjsemissionsstandarder for det centrale London, der vil blive bragt ind, hvis emissionszonen er underskrevet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nyheden kommer som et slag for planer om at erstatte den populære, men aldrende nuværende Black Cab, og det ser ud til, at London-borgmester Boris Johnsons eget forslag om at gøre alle London-taxaer nul-emission i stand til i 2018 er skylden. Nissans design, der er baseret på sin NV200 VAN-baserede MPV, drives af en 1,6-liters benzinmotor, der er parret til en CVT-gearkasse, og powenctain kan ikke tilpasses opfylder de foreslåede emissioner.
Selvom Nissan-taxaen erklærer at tilbyde markant bedre brændstoføkonomi og emissioner end 32mpg og 233 g/km CO2 de nuværende TX4 Diesel Black Cab administrerer, ser det ud til, at firmaet skulle være nødt til at genudvikle køretøjet, hvis de foreslåede nul-emissionszoner træder i kraft.
Forslagene, udarbejdet af London -borgmesteren Boris Johnson, inkluderer opladningsejere af gamle dieselbiler og lastbiler op til £ 20 hver gang de kører ind i hovedstaden. Borgmesteren håber også virkelig at have 7.000 nul-emissioner i stand til taxaer på London-gaderne i 2020.
James Wright, administrerende direktør for Nissan Motor GB siger, at firmaet har “suspenderet projektet, indtil reguleringen af ​​markedet er besluttet”. NV200 -taxaen er allerede i drift i byer som New York og Barcelona, ​​men en række styling- og ingeniørændringer blev produceret London -versionen.
Beslutningen om at udsætte projektet fuldstændigt, indtil Ulez er bekræftet, kunne ses som usædvanligt, da Nissan allerede har etableret og lanceret en elektrisk version af bilen, kaldet E-NV200, som formodentlig ville opfylde disse emissionsstandarder.
Hvad synes du om Nissans nye Black Cab -design? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …