Et par specielle Variety Rover Svautobiography-udgaver har tilsluttet sig line-up som Land Rover’s flagskibsmodeller, med en “pakke med komplementær håndafsluttede SV-skræddersyede funktioner,” ifølge mærket .
Disse to nye design hæver SVAUTOBIOGRAFI såvel som SVAUTOBIOGRAFI-dynamiske designs yderligere og viser de forskellige personaliseringsvalg, der tilbydes klienter, der leder efter det allerbedste af de allerbedste i high-end SUV’er.

Top 10 fineste avancerede biler og lastbiler til at købe 2022

Udefra kan SVAUTOBIOGRAFI Ultimate designs skelnes ved deres nye satin-finish Orchard miljøvenlige maling samt Navarik Black-kontrasterende tag, med kobber, der skitserer at vælge højdepunkter. Produceret af Land Rover’s SV-skræddersyede team bærer designene ligeledes glans sort kobberkantede sort rover-badges på deres motorhjelm såvel som bagklappen, hvilket adskiller dem fra andre designs i line-up.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Der er mere kobber-tema badging med kobberbelagte SV-runde på bilerne B-søjler, broderede SV-runde på alle fire nakkestøtter indeni, samt oplyste ‘Ultimate Edition’ -tretplader på de indvendige dørkarme.
Endelig bruger hver biler og lastbil en ‘SV Bespoke Ultimate Edition’ mindedag på midtkonsollen indeni, med endnu en mere kobberfarvet SV-rundel.
11
Om vores adsclose denne annonce

Der tilbydes en mulighed for drivkraft-enten 557bhp 5,0-liters supercharged V8 eller den 398bhp P400E-plug-in hybrid, der kombinerer en 2,0-liters turboladet firecylindret benzinmotor med en batteripakke samt elektrisk motor til en nul-nul-liter Emissionskort på 25 miles såvel som CO2 -emissioner så lave som 75 g/km.