, at en højtstående myndighedspolitimand har trukket paralleller mellem bilister, der bryder hastighedsgrænser såvel som folk, der bringer knive.
Detektivchef Superintendent Andy Cox, formand for myndighederne beregnet bestyrelse for alvorlig kollisionsundersøgelse, sagde: ”Nogle gange er personen, der går foran magistraten, eller dommeren kan være en ung sort fyr, der har bragt en kniv, såvel som den person, der har kørt på Ekstrem hastighed kan være en professionel middelaldrende hvid mand ”, rapporterer Sunday Times.

Frekvens af hurtige forekomster tredoblet under lockdown

Cox gik videre til: ”Dømmende kan ikke være baseret på opfattelsen. Det skal være baseret på fare såvel som sandsynlig skade, da den middelaldrende eksperthvide fyr udgør skade på alle andre. ” Det er cirka dobbelt dobbelt så sandsynligt, at de har gebyrpunkter fra at hurtigere lovovertrædelser på deres kørekort sammenlignet med kvinder.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Antallet af dødsfald i vejen faldt støt mellem 2005, da 3.160 mennesker blev dræbt på veje i fremragende Storbritannien såvel som 2013, da 1.713 mennesker mistede deres liv. De sidste otte år har imidlertid oplevet en plateauing af disse tal, som virkelig er steget i betragtning af, at deres lavpunkt for otte år siden, med 1.827 mennesker mister deres liv i 2019.
Årsager til ændring af dødsraterne er mangesidede, men mønstre som forbedring af bilsikkerhed, den omfattende uacceptabilitet ved drikkekørsel, såvel som hårdere sanktioner for at bruge en smart telefon bag hjulet spiller deres del. Den langvarige reduktion i vejdødsfald i de sidste 30 år (6.570 mennesker døde på vores veje i 1976) har fundet sted på trods af at den britiske befolkning vokser med 8,1 millioner.
Tilskrivning af ekstrem hastighed, da årsagen til uheld ikke er nogen grundlæggende sag, men et regering vælger udvalg, der tidligere har hørt bevis fra myndighederne om, at 14 procent af kollisioner udløses af overskydende hastighed (dvs. at bryde hastighedsgrænsen), mens den er forkert hastighed (dvs. kørsel også Hurtig til de gældende forhold) stod bag en yderligere 32 procent af nedbrud.
Lockdown oplevede et generelt fald i mængderne af webtrafik, såvel som dødsfald i vejen faldt med dem. Alligevel var klarere veje, at 70 procent af bilisterne bryder 30 km / t -grænser på nogle punkter i løbet af april 2020 sammenlignet med en typisk på 53 procent i 2019.
Forskning fra Royal Society for the Prevention of Mishaps hævder, at 90 procent af fodgængere dør, når de rammer på 40 km / h, mens 50 procent gør det igennem, hvis de rammer 30 km / h, samt 90 procent gør det igennem, hvis de ramte på 20 km / t.

Sunday Times rapporterer DCS Cox sagde, at bilister, der hastighed, “våben” deres køretøjer og tilføjer: “Hvordan adskiller det sig fra vold i en kamp?” Han tilføjede, at folk skal “udfordre” gode venner såvel som husholdningsmedlemmer, der fremskynder, selvom det kan være “socialt akavet”.
Har du en hurtig billet? Her er hvad du kræver at gøre næste …