Maserati har afsløret en 2018 -ansigtsløftning til Ghibli Saloon, hvilket giver sin BMW 5 -serie rival en let omdøbning, mens den introducerer mindre styling -justeringer og ny teknologi.
Ghibli – fire år gammel i år – er nu kendt som Ghibli Granlusso, og den forfriskede bil debuterer i metallet ved Chengdu Motorshow i Kina.
4

Ændringer i designet er ikke for betydningsfulde. Den forreste kofanger er ny og har nu kromindsatser, mens gitteret også er blevet ændret og er også krom for at bringe Ghibli i tråd med den nyere Levante SUV.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste udøvende biler til salg 2017
Ny Granlusso -badging vises på sideskørterne, mens det bageste forklæde er blevet finjusteret. Maserati regner med, at den nye bageste kofanger er sportsligere, og den er sammen med et redesignet diffusorelement. Makeover er subtil, men Maserati hævder, at justeringerne alle tilføjer en betydelig aerodynamisk fordel.
Også nyt til de ansigtsløftede og omdøbt Ghibli er de adaptive fulde LED-forlygter, mens nye, uspecificerede semi-autonome kørselfunktioner også er en del af opdateringspakken. De britiske priser og specifikationer er endnu ikke afsløret eller en frigivelsesdato.
Hvad synes du om den nye Ghibli? Efterlad dine tanker i kommentarerne herunder.