Renaults Symbioz Idea Car, der demonstrerer nøjagtigt, hvordan biler og lastbiler kunne endte med at blive udvidelser af vores huse i 2030, er den allerførste i en række ideer fra den franske forretning forhåndsvisning af sin autonome fremtid.
Næste års Genève såvel som Paris Motor Shows fungerer sandsynligvis endnu flere fortolkninger af det franske selskabs vision om selvkørende, fuldstændigt linket tech.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Frankfurt Motor Show 2017: Nyeste nyheder
”Næste år vil vi være med glæde fokuseret på idébiler,” sagde senior vicepræsident, forretningsdesign, Laurens van den Acker. ”Du kan forvente en hel del fyrværkeri.
”Autonomi er aktuelt, så vi vil fokusere på det. Vi vil se på nøjagtigt, hvordan vi integrerer nye teknologier i interiør. Præcis hvor langt vil vi gå. Hvad er grænsen for acceptabilitet?
”De vil virkelig være temmelig konceptuelle. Med gode tilbud af nye teknologier, der kommer, forstår ingen virkelig svarene, så det er meget mere fascinerende, hvis vi tror ud af boksen. ”
Van den Acker bekræftede, at en prototype af Symbioz ville blive forberedt inden udgangen af ​​året, såvel som ville fungere praktiske tjenester til et par af de vanskeligheder, der leveres af et biler og lastbilinteriør, hvor ingen kører.
• Driverløse biler: Uanset hvad du kræver at vide
I mellemtiden afslører salget af vicepræsident, salg såvel som markedsføring, Thierry Koskas, og bekræfter, at en mere større ren EV er på kortene fra Renault inden for de næste par år for at overholde Zoe – ”Et andet segment, en større bil , en allerførste biler og husholdningens lastbiler, ”sagde Koskas – virksomheden har overvejet, om dens elbiler kræver deres egen visuelle identitet i nøjagtig den samme metode, som BMW udskærer med sine ‘I’ biler.
”Der er ingen bedste svar på dette,” sagde Van den Acker. ”Men med succes med Zoe, der ser ud som en typisk bil, tror jeg ikke i vores situation, at vi kræver en specifik, distinkt formel for elektrisk.”
Hvad tror du, at fremtiden gælder for bilen? Giv os din visning i kommentarerne …