Dette er den ansigtsløftede Lexus NX, en ny version af det japanske high-end brand’s britiske bestseller, der har lavet sin europæiske debut på Frankfurt Motor Show .
Lexus skiftede lidt over 4.000 eksempler på NX i Storbritannien i 2016 og hjalp firmaets britiske forhandlere til deres stærkeste år, fordi 2007. Så ændringerne til køretøjet er ret moderat, da firmaet virkelig håber at udvikle sig på denne fremgang. Lexus -kilder angiver, at den reviderede NX vil sælges i Storbritannien lige inden udgangen af ​​2017.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste SUV’er til at købe nu
NX’s udvendige får et revideret frontgitter såvel som nye frontskofangere, der blander lidt mere naturligt ind i motorhjelmen såvel som frontvinger såvel som døre sammen med nyt satin såvel som røget kromtrimelementer. Bilens udvendige designer, Shin Kamiura, siger, at fronten har en “stærkere såvel som meget mere aggressiv tilstedeværelse”.
20
Om vores adsclose denne annonce

Den bageste får en lavere, større kofanger for at forbedre NX’s holdning såvel som reviderede halelys, der integrerer ‘L’-formede linser meget mere effektivt. Der er ligeledes større krom-tippede udstødninger, en underkropsspoiler såvel som to nye stilarter af 18in legeringshjul.
Kabinen har en række opdateringer, inklusive en større central instrumentbrætskærm (op fra syv tommer til 10,3 tommer), lettere såvel som mindre rodede kontroller til air-con såvel som opvarmning samt en ny stil med analogt ur .