Maxus har introduceret en ny panel i fuld størrelse i typen af ​​den nye leverer 9 – en rival for dem som Ford Transit, Volkswagen Crafter samt Renault Trafic – Ud over den mere eksklusive Mercedes Sprinter.
Virksomhedens største industrielle køretøj tilbydes nu at bestille, med omkostninger, der starter fra £ 30.231 eksklusive moms. Allerede leveringer forventes at dukke op i juli.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Fineste store panelvogne til salg nu
Købere har deres mulighed for tre kropslængder samt tre højder sammen med et holdkabine, chassis førerhus samt minibus kropsstil. Design på indgangsniveau har et maksimalt lastvolumen på 8,1 kubikmeter såvel som kan medbringe en nyttelast på op til 1360 kg. Den største panel -varevogn tilbyder respektive tal på 12,9 kubikmeter samt 1240 kg.
Hver variant drives af A-turboladet 2,0-liters firecylindret dieselmotor, som har et output på 161bhp samt 375Nm drejningsmoment. På de almindelige såvel som mellemstore modeller sender motoren strøm til forhjulene-selvom de største varevogn variationer kan specificeres med baghjulstræk.
Motoren tilbydes kun med en seks-trins håndbog gearkasse såvel som Maxus siger, at det største baghjulstræk giver 9 vil returnere 28,8 mpg på den integrerede cyklus. De største designs kan trække en maksimal bremset vægt på 2,8 ton eller en uhæmmet vægt på 750 kg.
4
Om vores adsclose denne annonce

Standardenheder inkluderer LED -kørelys på dagtimerne, en kropsfarvet frontkofanger, bageste auto -parkeringssensorer samt centrallåsning. Indvendigt er der aircondition, elektriske vinduer, polstring af stofstol, et multifunktionsrat samt en DAB -radio med Bluetooth såvel som USB -forbindelse.
I lastbugten får købere et par 236-graders åbningsvinkel bagdøre, otte slips-punkter, et komplet sengedæksel samt to lys. Maxus har ligeledes monteret masser af almindelig sikkerhedsinnovation, herunder et advarselssystem for afgangsafgang, autonom nødbremsning, bakke begynder hjælp samt en driver af chauffør samt rejsende airbags.
Maxus tilbyder ligeledes en mere overdådigt udstyret model, kaldet levering 9 luksus, som tilføjer LED-forlygter, 16-tommer legeringshjul, front auto parkeringssensorer, et vendekamera samt et 10-tommers berøringsskærm infotainment-system med støtte til Apple CarPlay som godt som Android Auto. Hjælpemodifikation af bane er ligeledes inkluderet – såvel som købere kan vælge et elektrisk foldningssidenstrin.

LDV blev omdirigeret som Maxus i april af firmaets kinesiske forælderforretning Saic Motor Corporation. Det opdaterede industrielle køretøjsmærke har ligeledes lige for nylig introduceret en kompakt altelektrisk panel-varevogn til at konkurrere med Renault Kangoo ZE såvel som Nissan E-NV200.
Hvad laver du af den nye Maxus, der leverer 9? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …