Supercar -købere, der søger efter det personlige touch, tænker muligvis på en række officielle nye tilpasningsvalg til McLaren 650S, 12c samt P1 Hypercar. Produceret af det britiske firma’s Special Operations Department (MSO) er de skræddersyede valgbundter udviklet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter McLaren -design, der er skræddersyet til den private smag af kunder.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fem klassifikationer vil nu indtaste grundlaget for McLaren Special Operations -serien. Den allerførste er ‘MSO-defineret’, der dækker visuel tilpasning af supercars, fra den udvendige carbonfiber, der ses på 650’erne MSO tilbage i juni, til formel 1-inspirerede instrumenter.
MSO Bespoke er den distinkte skræddersyning, der tilbyder en betydelig række personalisering for ejere af enhver form for McLaren. Tilpassede paintjobs, et betydeligt udvalg af håndlavet polstring, skræddersyet kropsændring, himlen er ganske meget grænsen.
Ifølge firmaet har 95% af de udviklede P1’er forskellige funktioner tilføjet af MSO Bespoke Division, som ligeledes var ansvarlig for Mad McLaren X-1-idéen tilbage i 2012.
MSO begrænsede tilbud med de forskellige små-nummer Special Edition-design, som firmaet producerer, ligesom 50-års jubilæum 12c såvel som 12c Spider. I mellemtiden er MSO Heritage klientplejeprogrammet til at bevare såvel som at bringe alle tidligere modeller tilbage, såsom McLaren F1 såvel som Mercedes-McLaren SLR.
Endelig er MSO -programmer den afdeling, der organiserer de specielle banedage såvel som chaufføruddannelse til design som McLaren P1 GTR. Det bygger ligeledes, konserves samt forbereder bilerne og lastbilen til de specielle banedage, der afholdes på Top F1 -kredsløb over hele kloden.
Forvent at se meget mere underlige såvel som fantastiske fremskridt fra de nye McLaren -divisioner i den nærmeste fremtid.