Mens andre producenter regner med på internetvideo-streams eller små personlige begivenheder for at udsætte deres nyeste modeller, var det forfriskende at se Land Rover vælge en old-school, berømthedsopholdt, champagne- Blødlig ekstravaganza. Fra det, jeg har set den nye sort, er Rover helt i stand til at tage hype såvel som hvad der ellers er i dens skridt.

Stedet – Royal Ballet Institution i Londons spredte Richmond Park – kunne ikke have været meget mere passende. Oprindeligt bestilt som en jagthytte af George I i 1727, blev det besat af dronningens mor i mange år såvel som hus til dronning Elizabeth II som baby. Kort sagt er det en britisk organisation – ligesom de biler og lastbil, der blev introduceret der i går aftes.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det var passende, at en håndfuld af vores triumferende britiske olympiske hold var til stede, inklusive Zara Philips, Victoria Pendleton samt Greg Rutherford, ud over et valg af modeller, popstjerner såvel som England Rugby -spillere, for at give begivenheden en begivenhed A Ekstremt Variety Rover-esque balance mellem sofistikering såvel som hård charme.
Enhver festgæster under opfattelsen af, at Variety Rover er et gin -palads på fire hjul, eller mest udviklet til institutionen, der blev kørt i Chelsea, blev sat fast på deres sted, da det gjorde sin spektakulære indgang. Visede uventet på bagsiden af ​​en menneskeskabt sø, kastede den sig ned i vandet lige så meget som sin motorhjelm, vadede over såvel som klatrede over en række klipper, før han rullede på scenen.
Ved meget første øjekast er det hele så godt at afvise denne nye sort -rover som en let fettled version af den nuværende bil, men gav muligheden for at se den i metallet såvel som at tale med ingeniørerne, det var at fjerne udtrykket ‘ helt nye ‘næppe gør det retfærdigt.
I hjertet af alle de nye modellens gevinster er en aluminiumskalskal, der evaluerer 180 kg mindre end den forrige generations stålstruktur. I sandhed er det lettere end en BMW 3 -seriens shell samt evaluerer kun et par kilo meget mere end den lille landsmand.
Ved at strippe 420 kg ud i alt inkluderer de knock-on-gevinster højere brændstoføkonomi, forbedret sikkerhed såvel som meget bedre håndtering. OK, så vi bliver nødt til at vente, indtil vi kører det for at verificere sidstnævnte, men jeg ville satse mit hjem, at det føles væsentligt meget mere smidigt bag rattet.

Det er ikke almindeligt et nyt design, der tager et så gigantisk spring foran såvel som at tage en så betydelig del ud af konkurrencen. Så godt som det er endnu sjældnere, når de udgående biler og lastbil allerede er foran pakken. Gør ingen fejl, den nye Variety Rover har omskrevet den politiske bog samt rangerer fast som endnu en mere britisk succeshistorie i sommer.