Dette er den nye Honda Jazz. Det blev udsat for Tokyo Motor Show i 2019, det er en frisk rival for Toyota Yaris, Ford Fiesta såvel som Volkswagen Polo-såvel som den har en ny platform såvel som en ny dobbeltmotoren Petrol-hybrid drivlinje. Det er til salg nu, pris fra £ 18.985 for SE-modellen til entry-level, med allerførste leverancer på grund af dukker op om sommeren i år.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Priserne for Mid-Range Honda Jazz SR begynder fra £ 20.185, mens den veludstyrede jazz ex starter fra £ 21.385. Honda har ligeledes tilføjet en ny, SUV-inspireret Crosstar Ex-variant til køretøjets line-up, som vil forsøge at muskle ind på Nissan Juke’s område med en startomkostning på £ 22.635.
Ny 2020 Honda Jazz: Style såvel som trimmuligheder
Stilen til den nye jazz vil være velkendte for eksisterende ejere. Ligesom den gamle model har den en en-boks MPV-lignende form, som Honda siger maksimerer det indvendige rum. A-søjlerne er ligeledes blevet slanket ned i et træk, der både forbedrer udsigten ud af forruden såvel som øger kropsskalets stivhed.
Foran er der et par større forlygteenheder såvel som en chunkier kofanger sammenlignet med den forrige model. På trods af dette ligner de grundlæggende jazzs dimensioner næsten dem fra sin forgænger, der måler omkring fire meter lang, 1,6 meter bred såvel som ca. 1,5 meter i højden.
21

Omkring ryggen er de forrige jazzs lodret stablede lys blevet grøftet til fordel for mere traditionelle vandrette enheder, der sidder under bagvinduet. Den bageste luge skærer dybt ned i den bageste kofanger – som på det forrige design – så der skulle være en generøs åbning for at pakke voluminøse produkter i bagagerummet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor