Det øverste problem om forhandlere forbliver deres manglende evne til at bestemme fejl på dine biler, såvel som dette var et problem for endnu meget mere af jer i år, hvilket steg med fire procent på Sidste års resultat. Ligeledes var meget mere af et problem for ejere i 2014 ubesvarede telefonopkald – et højere antal bilister opdagede at få fat i deres forhandler hårdere end sidste år.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Finest såvel som værste køretøjsforhandler 2014
Faktisk dominerede disse problemer din kritik: at ikke bestemme fejlen var det største greb for ejere, der brugte 22 af de 32 forhandlernetværk i vores nedtælling; At ikke vælge telefonen var det øverste problem for alle de andre.
Desværre var de bilister, der rapporterede om et problem med deres køretøj, at tjekke lignende forhandlere til dem, der stødte på fejl sidste år – Alfa Romeo, Chrysler såvel som Land Rover -ejere har udgjort størstedelen af ​​bilistens magt respondenter, der lider af pålidelighedsproblemer i de sidste tre flere år.
I henhold til dataene fra vores 2014 -undersøgelse er antallet af ejere til oplevelsesproblemer faldet lidt til lidt over 12.000. Ud over dem, der oplevede pålidelighedsproblemer, havde 46 procent glitch løst under garanti.
Vi har beskadiget de problemer, som bilisterne støder på med deres køretøjer nedenfor. Elektriske problemer toppede bordet – hvilket ikke er en stor overraskelse, der tænker på nøjagtigt, hvor kompleks såvel som fyldt med innovation moderne køretøjer nu er.