Det postnummer lotteri med brændstofpumpeomkostninger ser ud til at afslutte, da rummet mellem udgifterne til benzin på landdistrikterne såvel som bycentret, som forcourts lukker.
AA’s brændstofrapport i februar afslører chauffører på landdistrikter, som tidligere ikke drager fordel af den konkurrencedygtige omkostningskrig, der blev set i storbyområder, sparer muligvis nu så meget som £ 2 en tank. Dette er, da forskellen mellem placeringer er faldet fra 5p a liter til 2p a liter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Ny del kan spare bilister penge
Den landlige DIP har bidraget til et landsdækkende brændstofomkostningsfald på 0,83 p liter fra 130,46p i midten af ​​januar til 129,63 nu. De nuværende omkostninger er de laveste, fordi februar 2011.
Gennemsnitlige dieselomkostninger er faldet yderligere, ned 1,22p pr. Liter fra 138,24p om måneden tilbage til 137,02p i midten af ​​februar – den laveste fordi juli 2012.
AA -rapporten drøfter, at et løft i pundets værdi mod dollaren primært er ansvarlig for de lavere omkostninger, som chaufførerne ser ved pumperne.
Bilister i Yorkshire såvel som Humberside nyder i øjeblikket det mest overkommelige brændstof på 129,2 pr. Liter med Nordirland den mest kostbare såvel som det eneste område med omkostninger, der stadig gennemsnitligt var 130p en liter.