VW har bekræftet, at IThe 217bhp Polo R WRC Special Edition afsløret på Wortherse vil gå i produktion næste år. Volkswagen siger, at konceptet er “en forhåndsvisning af en meget sporty lille serie, der skal lanceres i slutningen af ​​2013.”
Special-Edition Hatch vil blive produceret i begrænset antal, hvor dens frigivelse falder sammen med VW Polos indtræden i World Rally Championship.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Strømsudgangen er blevet bekræftet som 217bhp fra en 2,0-liters TSI-motor, der er udstyret med en supercharger og en turbolader-det er meget mere jævnt end Golf GTI, men 49bhp kort efter fire-hjulet drev Golf R.
Stylingopgraderinger inkluderer en tagspoiler, en bagdiffusor og en subtilt forbedret bodykit. Sportsophæng, større legeringer og R-WRC-badges afslutter pakken.
VW brugte også den årlige begivenhed i Worthersee til at vise to koncepter. Den første er den golf GTI -sorte dynamik, der blev sammensat af VW -lærlinger. Den har en lavere RideHeight, specielle hjul og har haft kraften i sin 2,0-liters fircylindrede turbokotor boostet fra den almindelige GTI’s 207bhp til 355bhp. Det har også et kraftfuldt lydsystem, der kan prale af 1800W.
Med temaet ‘Heaven and Hell’ for showet er det andet koncept golfkonceptet hvidt. Mens det er mekanisk identisk med den konventionelle golf GTI, er den færdig i Onyx White Matt Paint og bruger de kontrasterende mørkegrå 19-tommer legeringshjul, der først blev set på 2011-udgaven 35. Inde i er der Nappa-læder med sæderne med røde centre med sorte omgivelser.
VW viste også en række koncepter, herunder E-Bugster og Caddy Up! som først blev vist på Frankfurt Motor Show i 2011.