Vi er store fans af små biler her på Automobile Express. De er store nok til størstedelen af ​​brugssager, de er normalt meget mere økonomiske, og de er typisk blandt de billigste nye biler, du kan komme på din indkørsel. Lille underligt, at producenter kalder dem “adgangspunkter” til deres bredere intervaller.
Det er ikke så sandt i dag, som det var for fem år siden, sindet. Ever strammende emissionspolitikker og det konstante skub for meget mere sikkerhedssæt har prissat masser af mærker ud af byens bilmarked helt. Vauxhall, Ford og Renault sælger ikke biler mindre end superminis, for eksempel; Citroen og Peugeot er ved at gå på samme måde.

Top 10 mindst dyre biler til salg 2022

Så det er hjertelig at se Toyota, der prøver noget lidt anderledes med sin nye Aygo X – ikke kun ved at give det et funky nyt look, der gør det til den første babyovergang af sin type, men også gennem sin beslutning om at holde sig til konventionel benzinkraft.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hvad der virkelig spilles her – nogle mærker, der aksler deres bybiler, og andre, der holder sig med genren – er et spil kat og mus på Fleet CO2 -emissioner og de potentielle sanktioner for manglende mål. Det er ikke tilfældigt, at virksomheder med stærke, veletablerede hybrid- og/eller rene-elektriske programmer er meget mere klar til at “tage et hit” på mere overkommelige modeller, som er hårdere at gøre rene, mens de stadig tjener.
Hyundai og Kia, begge Big EV -spillere, har råd til at sælge byens biler med regelmæssig magt. Toyota, der har “selvopladning” -hybrider over store dele af sit almindelige sortiment, mener, at det kan gøre det samme. Hvor længe det er fortsat, vil sandsynligvis være nede i EU -politikkerne om emissioner, meget mere end det vil forbrugernes smag.
For tusinder af købere er byens biler de bedste, måske endda den eneste, langt ind i en ny bil. Så så længe de stadig kan fås for endda lidt mindre end superminis, skal vi fejre Aygo X og dens rivaler. Og glæd dig over deres krympede indpakket blanding af sjov, stil og benzinkraft.
Tjek de bedste bybiler for at få ideel nu …