Agile Automotive – En lille forretning, der opererer i Danmark – sigter mod at fange et udsnit af det lette sportskøretøjsmarkedspai med udsagnet om to nye designs til begge vej som spor.
SC122-som kan købes enten i vejlegalt eller sporudviklingsudviklinger-inkluderer en 3,5-liters V6-motor, der skaber en nyttig 419bhp, såvel som kan monteres med enten en fem-trins håndbog eller syv-trins sekventiel transmission .
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• De allerbedste sportsbiler, du kan købe
15

Vedtagelsen af ​​et carbonfiberchassis – udviklet af F1 -fagfolk, der er hjemsted for kompositter – garanterer en samlet vægt på kun 850 kg såvel som med den ekstra belønning af et midtmotoreret layout, lover SC122 at træde let såvel som online op Virksomhedens ‘agile’ navn på nøjagtigt samme tid.
Men det handler ikke kun om direkte præstation. Alternativt vil Agile Automotive i form en naturligt aspireret V6 i stedet for at tilfredsstille klienter, der ikke ønsker, at deres nye sportskøretøj skal være temmelig så skræmmende.
Det andet design på det danske tøjs bøger er den mindre magtfulde SCX, der ligeledes tilbydes i vej- eller sporkonfigurationer med en Euro6-godkendt 2,0-liters Toyota-motor. Dette leverer en mulighed for enten 178bhp eller 274bhp, med sidstnævnte takket være hjælp fra en supercharger.
Og selvom SCX er betydeligt nede på magten sammenlignet med dens søskende, gør det sig uden “unødvendige” elementer som en forrude såvel som døre for at holde vægt på en fremragende 600 kg. Som burde antyde, at det håndterer som en radioaktiv gokart.
15

Disse præstationstal kommer dog til en pris. SCX koster i regionen £ 56.700, mens SC112 vil sætte klienter tilbage ca. £ 90.700. Sammenlign disse med dem fra et Ariel Atom såvel som Lotus Exige Sport 380, som er prissat til henholdsvis £ 30.905 som henholdsvis £ 67.000.
Stylingmæssigt er SC112 beslægtet med en elementær RP1 eller en Zenos E10R, hvor forskellige lotus-sammenligninger ligeledes tiltrækkes medierne. Forudsat at omkostningskoder, bliver Agile Automotive’s tilbud nødt til at køre som intet andet for at gøre deres placering på markedet …
Kan Agile give Lotus et løb for sine penge? Lad os forstå i kommentarfeltet …