Nissan er vanskelig på arbejdet med at etablere den næste generations blad med fokus på at forbedre sorten med ny batteriteknologi såvel som-som vores specielle billeder viser-et mere Traditionelt look. De nye biler og lastbil forventes at være til salg sent i 2016 med omkostninger, der starter omkring £ 17.000.
Det er klart, at introduktionen af ​​Teslas design s-såvel som dets erklærede 312-mils sort-har ændret elbiler og lastbilmarked, hvilket får det nuværende blads virkelige verden på 85 miles til at virke lidt gammel hat.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Nissan -chefer er tiltalende ny batteriinnovation er på vej med meget bedre energitæthed for et mere anvendeligt rent elektrisk køretøj. En figur på ca. 186 miles er sandsynligvis målet.
Der er en stor mulighed, som Nissan vil tilbyde mindre batteripakker med mindre rækkevidde, som Tesla gør med sine 60kwh samt 85KWH -pakker. Den nye batteriinnovation såvel som Motor vises også Nissans avancerede brand, Infiniti.
Premium-mærket har allerede gjort skridt hen imod etablering af en allelektrisk saloon-på April’s New York Motor Show afslørede det LE-konceptet, der brugte det nuværende bladunderlag. Dette nye design antages nu at være på vej til en udgivelse i midten af ​​2016.
Det ser også ud til, at Nissans designere har indset, at en elbiler og lastbil ikke kræver at se usædvanligt ud, da de er målrettet mod en mere traditionel stil.