De to nye næste generationskonsoller går fra head-to-head denne jul, men hvilken kan prale af de allerbedste racerspil?
Vi ønskede at forstå, om de, der ønsker at rive banen over den glade sæson, skal vælge Microsofts Xbox One eller Sonys PlayStation 4. Hver konsol har sine egne ‘eksklusive’ spil, såvel som hvis du vil have noget til at pakke ud juledag, Xbox Man vinder hænderne ned.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det var siden Forza Motorsport 5 blev frigivet sammen med Xbox Introducer samt funktioner 200 køretøjer såvel som 14 kredsløb. Disse tal kan være fremragende, men det er virkelig halvdelen af ​​det, der var til stede i den forrige version, da designeren drejer 10 placeringer en vægt på høj kvalitet i forhold til mængden i sin næste gen-debut.
Racing-simulatoren har fået gode evalueringer såvel som bruger en-play, split-screen multiplayer såvel som på internettilstandene. Med McLaren P1 som sin kassekunst er gamere i intet spørgsmål, hvor fokus ligger hos top-end sportsbiler, der racer på populære numre, herunder Health Club såvel som Circuit de La Sarthe-House of Le Mans.
Over ved Sony blev Driveclub set som rivalen til Forza, men dens organiserede frigivelse sammen med PS4 -introduktionen blev forsinket.
Det lover at være ‘socialt tilsluttet’ såvel som vil tilbyde en meget mere arkadestil af gameplay end Forza 5, men spillere vil kræve at vente indtil februar-ingen god til julekøbere.