Kinesisk elektrisk køretøjsproducent NIO er gået ind i en taktisk samarbejdskontrakt med Shell, som blandt andet vil se EV -batteristationer installeret i Europa.
Kontrakten specificerer, at NIO såvel som den energi, der er enorme, vil “i fællesskab bygge samt betjene batteriopladning samt byttefaciliteter”. Planen er at opsætte 100 batteriswappingstationer i Kina i 2025, samt “Start to Build samt drive” pilotstationer i Europa.

Pure-Electric såvel som autonom NIO ET7 Saloon afsløret

NIO har allerede installeret over 300 batteri -byttestationer over Kina. I øjeblikket kun tilbydes ejere af brandets biler, kan faciliteterne fjerne et fladt batteri såvel som at udveksle det for en fuldstændig opladet en på tre minutter – betydeligt hurtigere end endda de hurtigste opladere såvel som i en lignende sfærepark til at fylde op med brændstof.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Shell vil ligeledes få sit opladningsnetværk i Europa, der tilbydes NIO -individer såvel som at gøre det muligt for NIO at oprette byttestationer på sine steder. NIO vil oprette Shell genopladning af hurtige opladningspunkter på sine steder til gengæld.
De to mærker vil “fortsætte med at tjekke meget mere partnerskabschancer i batteriets besiddelsestyring, flådestyring, medlemskabssystemer, husopladningstjenester, avanceret batteriopladning samt bytte af innovationsudvikling”.
Shell, verdens største benzinforhandler, erklærer, at den er “forpligtet til at ende med at være en af ​​de førende udbydere af opladningstjenester over hele verden.”
Nio har taget sine allerførste skridt på det europæiske marked og solgt sin ES8 SUV såvel som ET7 Saloon i Norge. Endnu mere europæisk vækst skyldes, mens firmaet erklærede i maj, at det kan udvide sig til Storbritannien, hvis der er tilstrækkelig interesse.
Tjek vores liste over de allerbedste elektriske køretøjer her …