Hyundai har bekræftet officielle priser og specifikationer for sine helt nye Santa Fe SUV. Skoda Kodiaq og Nissan X-Trail-rivalen starter fra £ 33.425, når salget begynder i september
Der er tre trimniveauer, der tilbydes: SE, Premium og Premium SE. Kun fås med syv sæder, hver Santa Fe kommer som konventionelle med 17-tommer legeringshjul, parkeringssensorer foran og bagkøretøjer, et bagkamera, klimakontrol, opvarmede forsæder og en berøringsskærm med Apple CarPlay og Android Auto som standard.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Hyundai Santa Fe 2018 anmeldelse
Premium-modellen koster fra £ 36.995 og tilføjer 18-tommer hjul, LED-forlygter, nøglefri indgang, lædersæder (som justerer elektrisk i fronten), en elektrisk bagklap og en oprør otte tommer berøringsskærm med satellitnavigation og et Krell-lydsystem .
14

Premium SE sidder øverst på rækkevidden, og dens hjul vokser en tomme større end præmien. Også inkluderet er et panoramisk soltag, ventilerede forsæder og en førers head-up display. Det tilbydes kun med en automatisk gearkasse og starter fra £ 41.795.
Som før vil den eneste motor, der tilbydes i Storbritannien, være en 2,2-liters diesel. Det er en opdateret version af den gamle enhed, der får ekstra filtre for at reducere emissionerne, mens den samme 197bhp og 440Nm drejningsmoment. Gearkasseindstillinger giver valget mellem en seks-trins manuel og en ny otte-trins automatisk. Hyundai hævder, at Santa Fe vil opnå 47,1 mpg på den kombinerede cyklus, uanset gearkassen valg eller drevne hjul.