Toyota har udsat planer om at producere et varmt nyt GR-undermærke, med en stor udrulning af nye produkter til firmaets japanske marked detaljeret.
Mens de hidtil beskrevne nye GR -serier kun er for Japan, har Toyota udtalt, at den planlægger at tilbyde GR -seriebiler og lastbiler uden for sit husmarked til sidst. Bil afslører forstå, at det britiske marked er en destination for det nye brand, men briterne vil få en anden konfiguration såvel som udvælgelse, som i øjeblikket ikke er afsluttet.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Finest Hot Hatchbacks til salg 2017
Imidlertid blev de allerførste biler og lastbil, der var bestemt til Storbritannien under teknikken, udstillet på Frankfurt Motor Show i sidste uge i typen af ​​210bhp+ Yaris GRMN.
Under den japanske strategi dukker den nye Hot Yaris op med sit oprindelige Vitz -navn under sorten Topping GRMN -badging, som vil være forbeholdt biler og lastbiler med det største ydelsesniveau takket være upratede effektudgange samt nye mekaniske komponenter.
8
Om vores adsclose denne annonce

GR -seriebiler vil prale af stilfuldt udvendigt såvel som interiørjusteringer plus en eller to mindre mekaniske ændringer, primært begrænset til nye ophængskonfigurationer, som det ses på GT 86 GR. GR Sport-trim gælder for biler og lastbiler, der normalt ikke er forbundet med højtydende, såsom Prius, som er indstillet til at få en række varme nye tilføjelser, herunder tilpasset suspension samt fængslende stilfulde udseende i Japan.
Toyota vil begynde at frigive GR -serien biler og lastbiler i Japan senere på året, med Yaris GRMN til salg i foråret 2018. Ingen tidslinje for eksterne markeder som Det Forenede Kongerige er endnu blevet udsat.
Hvad laver du af det nye GR-undermærke? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne …