Volvo -ejere i Storbritannien kan nu få punkteringer såvel som forrude -chips på deres biler og lastbil repareret gratis, uanset deres køretøjs alder.
Den “branche-første gratis reparationsarbejdsservice” sigter mod at få Volvo-ejere tilbage på vejen sikkert så hurtigt som muligt, efter at deres biler og lastbil har opretholdt dæk- eller forrudeskader, siger det svenske brand.

Volvo annoncerer det autonome Trip Pilot System for All-New XC90

Ejere, der ønsker at drage fordel af planen, kan bringe deres Volvo til enhver form for forhandler, hvor kvalificerede teknikere vil inspicere for at se, om et reparationsarbejde er muligt såvel som at bringe den ud, hvis det er tilfældet. I mange tilfælde kan dette gøres på området, mens klienten venter.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hvis det ikke er muligt at få et grundlæggende reparationsarbejde gratis ud, vil teknikeren tilskynde klienten, hvad han skal gøre, og opretter et nyt dæk eller forrude, der skal monteres, hvor det er nødvendigt.
Kristian Elvors, administrerende direktør for Volvo Cars and Truck UK, sagde: ”Ud over at minimere generende aspektet ved mindre skader kan denne nye service hjælpe biler og lastbiler i risikofri tilstand og i sørrejsens situation kan stoppe chips fører til revner såvel som meget dyrere udskiftninger.
”Vi værdsætter alle Volvo -drivere, uanset hvor nøjagtigt deres biler og lastbil kan være, såvel som denne nye service er den bedste metode til at hjælpe dem med at forblive sikker, sikker såvel som mobil.”
Hvad tror du på Volvos gratis dæk såvel som forreste reparationsarbejdsservice? Skal andre producenter gøre det samme? Lad os forstå i kommentarerne …