Aston Martin har verificeret nogle nye specifikationer for Valkyrie AMR Pro, herunder nogle nye detaljer på sin 1.000bhp V12-motor såvel som sporudviklet chassis.
Produktionen af ​​den kun hypercar, der kun er sporet, vil være begrænset til kun 40 enheder med de allerførste leverancer, der er arrangeret til at dukke op i slutningen af ​​året.

Ny Aston Martin Valhalla Supercar udsat med 937bhp hybridkraft

Ligesom den vejgående Valkyrie, drives dette sporlegetøj af en naturligt aspireret 6,5-liters V12-motor, selvom det almindelige bils hybridsystem er blevet fjernet for at spare vægt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Aston Martin har håndteret for at få 1.000bhp ud af 6,5-liters motor. Ligeledes afhænger kraftfulde biler og lastbiler fra Ferrari såvel som Porsche af den krævede induktion for at nå den slags effekt.
V12 -redlines ved en svimlende 11.000 omdrejninger pr. Minut såvel som tophastighed er erklæret som 225 km / h.
Den magt, der er integreret med Valkyrie AMR Pro’s lette vægt, indebærer, at mærket erklærer, at det kan skyde Le Sarthe -kredsløbet ved Le Mans på tre minutter samt 20 sekunder. Mange af de nu forældede LMP1 -racere offentliggjorte tider omkring det benchmark.
I sammenligning med den vejgående Valkyrie har AMR Pro’s chassis en 380 mm længere akselafstand, 96 mm større spor foran såvel som 115 mm større spor bagpå. Der er ligeledes nogle nye aerodynamiske Louvres bag forhjulets buer, udviklet til at udlufte varm luft fra bremserne.
16

Den større frontplitter såvel som enorme bagvinge tilføjer en endnu mere 266 mm til bilens længde, såvel som de suppleres med et netværk af Aero -kanaler, der trækker bilerne og lastbilen ind i banen i høje hastigheder. Aston Martin siger, at det aggressive Aero -bundt kan skabe meget mere end 3G i en hurtig bøjning, der nærmer sig niveauet for en formel 1 -racer.
Andre justeringer inkluderer specielt etablerede Michelin -racingdæk, formel 1 påvirkede kulstofbremser, letvægts -carbon fiber -suspension -ønskeben samt perspex -udskiftninger til forrude såvel som sidevinduesglas.
Aston Martins administrerende direktør, Tobias Moers, sagde: ”Hele Aston Martin Valkyrie -programmet har været en bemærkelsesværdig oplevelse inden for teknik. Som et udtryk for den entusiasme såvel som kompetence, der kan opdages inden for Aston Martin såvel som dets nærmeste tekniske partnere, er Valkyrie AMR Pro et job ud over Compare, en ægte ‘ingen regler’, der kun er sporet.

”Valkyrie AMR Pro er vidnesbyrd om Aston Martins engagement i ren ydeevne såvel som dette præstations -DNA vil fremgå i vores fremtidige produktportefølje. Intet andet ser ud som det, intet andet ser ud som det, så godt jeg er absolut specifikt, intet andet vil køre som det! ”
Hver Valkyrie AMR Pro -klient vil ligeledes blive inviteret til en hengiven banedagsoplevelse, hvor de får chaufføruddannelse fra Aston Martins trænerteam sammen med noget specielt racewear samt en VIP -afholdt middag.
Hvad laver du af Aston Martin Valkyrie AMR Pro? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …