sammen med udsættelsen af ​​sin produktion forberedt 01 SUV samt 03 Idea Saloon på Shanghai Motor Show, New Chinese Carmaker Lynk & Co har udsat to fordele, som alle dens biler vil blive tilbudt i et tilbud for at tiltrække klienter til det helt nye brand.
• 2017 Shanghai Motor Show: Alle de seneste nyheder
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Lynk & Co er de nye verdensomspændende biler og lastbilmærke af kinesisk bil, der producerer enorme Geely såvel som firmaet er ivrig efter at sætte et præg på den europæiske SUV -markedsindustri, når 01 dukker op næste år.
Som sådan, i et citat for at skille sig mod traditionelle premium -rivaler, er Lynk & Co tiltalende nye niveauer af ‘forbindelsesfunktioner som almindelige – alle firmaets biler og lastbiler vil omfatte helt gratis webtrafikdata -forbindelse udviklet til deres infotainment -suiter. Chauffører såvel som passagerer vil være i stand til at få adgang til online webtrafikdata globalt og udvikle en af ​​funktionerne i, hvad firmaet kalder sit ‘globale forbindelsesløft’.
Lynk & Co vil være en helt ny marque, når 01 SUV sælges, såvel som om mærket vil dele adskillige elementer med Geely Sibling Brand Volvo, har virksomheden ingen ægte troværdighed eller rapport med britiske biler og lastbilkøbere.
De, der tager springet, vil dog ligeledes blive leveret en livstidsgaranti med vejhjælp, hvor meget flere detaljer vil blive afsløret, når bilerne og lastbilen rammer showrooms i Kina i slutningen af ​​dette år.
Kunne en levetid garanti tiltrække dig til et uprøvet biler og lastbilmærke? Lad os forstå i kommentarerne!