efter succes med BMW i3 elbil, og den stormende i8 Hybrid Supercar, har BMW udviklet en endnu mere kraftfuld benzin-elektrisk drivetrain, der kunne understøttes prestige og performancemodeller i fremtiden.
Det nye system er en del af en stigende investering i alternative drivlinjer, der starter med den kommende 3-serie ActiveHyBrid, som vi for nylig har testet. Men især denne, der er afsløret i en 5-serie GT-prototype, vil sidde øverst på rækkevidden. Forvent, at det vises i firmaets store saloner og M-drevne SUV’er i de næste par år.
3

Da BMW ejer Rolls Royce, ryktes det også at vises på den næste version af Phantom Saloon.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Drevet af en ny turboladet 2,0 liter fire-cylindret benzinmotor med 228bhp tilføjer prototypen derefter to elektriske motorer modificeret fra i3’s enheder for at gøre det firehjulstræk.
En 201bhp -motor er monteret i fronten, hvor den automatiske gearkasse normalt ligger, mens en anden med 268bhp sidder i bagakselenheden. Dette udgør i alt mindst 670bhp med et imponerende drejningsmomentfigur på over 1.000 nm. Det ville gøre det til den mest kraftfulde BMW -produktionsdrivende nogensinde.
En 20 kWh lithium-ionbatteri monteret centralt sikrer et altelektrisk interval på 62 miles for denne prototype, som vejer væsentligt mere end den tyngste 5-serie GT (2.070 kg). Brændstoftanken er blevet reduceret i størrelse fra 70 liter til 30 liter, selvom der kræves et samlet interval på 370 km.
BMW siger, at ydelsen af ​​drivlinjen i denne indstilling overstiger den for den mest kraftfulde GT, der er tilgængelig, 444bhp 4,4-liters V8 550i.
Enheden ryktes endda at optræde på den kommende Rolls-Royce SUV, selvom den første model, den vil blive faldet ind i, forventes at være BMW X7 luksus 4×4 i 2017.
Tror du, at en benzinelektrisk hybrid af denne type er velegnet til luksus BMW’er og Rolls-Royces? Fortæl os det i kommentarerne herunder.