Renault har bekræftet sit nye flagskib Koleos SUV vil blive prissat fra £ 27.500 i Storbritannien. Første leverancer af Kia Sorento -rivalen begynder i sommer.
Den store SUV på fem sæder bruges i et par trimniveauer og leveres med et valg af to DCI-diesels: en 129bhp 1,6 med forhjulstræk (57,6 mpg/128g/km) og en 173bhp 2,0-liter med fire- Hjulstræk (50,4 mpg/148 g/km).
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste SUV’er at komme nu
Dynamique S Nav sparkes i rækkevidden, men er stadig meget veludstyret med et panoramisk soltag, polstring af dellæder, 18-tommer legeringer, klimakontrol med dobbeltzone og et syv-tommer R-Link2 infotainment-system med SAT- NAV og Apple CarPlay som standard.
Træder op til Signature NAV-som er prissat fra £ 29.800-og du får større 19-tommer legeringer, LED-forlygter, et fuldt læderinteriør, en 8,7-tommer skærm og en elektrisk drevet bagklap.
Et Bose-lydsystem (£ 600), metallisk maling (£ 545) og håndfri parkering (£ 350) er blandt mulighederne. Priserne stiger til £ 34.200 for en top-spec 4WD bilmodel.
Ankomsten af ​​Koleos markerer afslutningen af ​​Renaults revision af hele sin line-up, en proces, der først begyndte, da designchef Laurens van den Acker opdaterede Clio i 2012. Renaults Paris Show-stjerne, Trezor-konceptet, antyder hvad Fremtiden har i butikken ud over Koleos.
50
Om vores adsclose denne annonce

Den nye SUV vil blive placeret over Renaults andre SUV’er – Captur og Kadjar – og vil fokusere på bagsædet i bagsædet og praktisk, en opskrift, der er sikker på at appellere til familiekøbere. Dette er et tilfælde, der kun vil blive stærkere, hvis muligheden for en syv-sædet version kendes på et senere tidspunkt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor