Citroen har vist en ny lille SUV-idé på Beijing Motor Show. C-XR-ideen viser en ny SUV etableret i fællesskab af Citroen såvel som dens kinesiske partner Dongfeng Motor Group. Den eventuelle produktionsversion vil sigte mod penge på Kinas hurtigt udvidede crossover -SUV -marked.
C-XR er badget som Citroen såvel som har styling-signaler, vi er kommet til at samarbejde med den franske producent. Det brede kromgitter med sine dobbelte Chevron Kinks dominerer en frontend, der ligeledes sports forlygter klynger med unikke LED -kørelys på dagen. Omkring bagpå fanger 3D-effekt baglys klynger såvel som en krom afsluttet udstødning.
På trods af at de kun er forhjulstræk, giver Citroen C-XR mere end et forbipasserende nikk til terrænkapacitet med øget jordafstand, hele sæsondæk samt forskellige kropsbeskyttelsestilsætninger. Grip Administrer innovationsarbejder digitalt for at maksimere trækkraft ved forhjulene såvel som bør gøre kort arbejde med gruskøretøjsparker. Den generelle længde på 4,26 m gør C-XR mindre end en Nissan Qashqai, men en imponerende lang 2,65 m akselafstand sikrer, at det indre område kan maksimeres.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Power in the Citroen C-XR kommer fra PSAs 1,6-liters THP-turboladede benzinmotor med stop & start innovation kastet ind for at øge det økonomiske klima samt styre CO2-emissioner. Citroens seneste generations automatisk gearkasse hjælper ligeledes med at holde brændstofforbruget nede.
Læs alt det nyeste fra 2014 Beijing Motor Show ved at klikke her.