, der ikke kan lide at få noget gratis? Så tænk på den bonus, du kan få med en snavs cykel, der er off-road stand og meget hurtigt. ydeevne er inkluderet uden ekstra beregning! Med denne idé i tankerne, har vi sammensat en liste over super-hurtige snavs cykler, der er perfekt til motocross og Backwoods stier. tjek vores favoritter.

Honda CRF

Top Hastighed: 87 km / h
Motor størrelse: 450cc

Den beundringsværdige Honda CRF er et nemt valg for enhver motocross rytter. I dette tilfælde CRF bare sker for at være en af de hurtigste snavs cykler på markedet. Desuden kan lide en regelmæssig strøm af forbedringer opgraderet lancering kontrol og kobling løfter gør denne Honda endnu mere tiltalende. Oven i mekaniske opdateringer, nye funktioner som en omarbejdet batteriboks hjælp med en lavere tyngdepunkt og bedre smidighed.

Yamaha WR

Top Hastighed: 89 km / h
Motor størrelse: 250cc

Med sin lille motorstørrelse og tophastighed kapacitet, kan Yamaha WR bare være den ideelle ”lomme raket” for snavs eller asfalt. Også, hvad enten i nye eller benyttede form, WR tilbyder en fast værdi bakkes op af Yamahas ry for kvalitet og holdbarhed. og mens brændstoføkonomien kan være den sidste ting på en rytters hjerne, WR estimerede 71 mpg bedømmelse gør endnu en sti køre en sikker ting. holde øje med vores Yamaha beholdning for at se, om en WR bliver tilgængelig snart.

Kawasaki KX

Top Hastighed: 89 km / h
Motor størrelse: 450cc

Hvad liste over motorcykler er komplet uden herunder mindst én Kawasaki? Med dette i tankerne, Kawasaki KX fortjener opmærksomhed for sin nær-perfekt blanding af kraft og ydeevne. Hertil kommer, at virksomhedens mesterskabet ry i de 450 motocross klasse og adskillige priser gør denne cykel endnu mere tiltalende. kaste i KX elektriske start og en kompakt, let stel, og denne motorcykel har ”Vinder” skrevet over det hele.

Suzuki DR-Z

Top Hastighed: 94 km / h
Motor størrelse: 400cc

Suzukis ry for pålidelighed er blot en fordel for DR-Z snavs cykel. lige så imponerende er, at DR-Z kun har brug for en 400cc motor til at ramme 0-60 mph på 4,5 sekunder. Desuden rapporterer nogle DR-Z ryttere nåede en 114 mph tophastighed. uanset det faktiske øverste ende figur er denne Suzuki velegnet til on- og off-road opgaver takket være en 302 lb. tørvægt, justerbar suspension og elektrisk start. udkig efter din egen DR-Z? Denne 2020 model kunne være et godt sted at starte.

Kawasaki KLR

Top Hastighed: 98 km / h
Motor størrelse: 650cc

Vi kunne ikke modstå at tilføje en anden Kawasaki til listen, omend en med mere kraft og hastighed. Den KLR tilbyder solid off-road evner, men er måske lidt mere street-orienteret. Ikke desto mindre, vil dens magt sætte et smil på dit ansigt uanset placering. På den praktiske side, en 300-mile rækkevidde og bagagebærer gør KLR en ideel dual-sport cykel mulighed.

KTM SX-F

Top Hastighed: 98 km / h
Motor størrelse: 350cc

KTM corporate fætter, Husqvarna, fortjener ikke al den opmærksomhed på vores liste over hurtigste snavs cykler (som du vil opdage længere nede). Men, betydeligt, SX-F s 350cc motor giver et ”sweet spot” for ydeevne med moment nærmer sig et større motor, men den kompakthed tæt på en 250cc motor. Derudover andre stærke punkter omfatter en cykel vægt på 237 lbs., Elektrisk start, og en fem-trins gearkasse. Intet under denne KTM cykel har mesterskabet legitimationsoplysninger.

Husqvarna FE

Top Hastighed: 101 km / h
Motor størrelse: 510cc

Du kan ikke tale om snavs cykler og ikke omfatter Husqvarna i samtalen. Husqvarna FE pakker sammen den ideelle kombination af off-road holdbarhed med gade-juridiske ydeevne. FE imponerende statistik, herunder en 0-60 tid på 4,5 sekunder, er på grund af sin beskedne vægt og højtbegavede komponenter som en WP affjedring og Brembo bremser. Hertil kommer, som Husqvarna er en del af KTM motorcykler, de helt deler et stærkt ry for pålidelighed med sit moderselskab.

Muz Baghira

Top Hastighed: 102 km / h
Motor størrelse: 660cc

Snavs cykel entusiaster kan fælde en tåre, at Muz Baghira har været ude af produktion i mere end et årti, hvilket gør denne klassiske lidt af en enhjørning. Men når du kan finde en Baghira, være forberedt på en dyrisk ridning oplevelse med spændende topfart men lidt underwhelming indledende acceleration. givet sin hurtighed og motorstørrelse, det Baghira er bedst egnet til en erfaren rytter.

Honda XR

Top Hastighed: 110 km / h
Motor størrelse: 650cc

Med en historie, der går næsten 30 år tilbage, Honda XR nyder legendarisk status i snavs cykel verden. ryttere værdsætte XR robuste affjedring, der er i stand off-road dæk, og generøs frihøjde. Desuden luftkølede single-cylindret motor genererer en respektabel 40 hk og en modige 47 lb.-ft af drejningsmoment, mere end nok til at rive stier eller cruising gaderne. Denne 2020 XR650L, som findes på vores CrashedToys Dallas placering, vil gå hurtigt, når den er klar til auktion.

Husqvarna TX

Top Hastighed: 112 km / h
Motor størrelse: 300cc

Husqvarna TX er en opsigtsvækkende af mange årsager, men først og fremmestFordi du kan nå 112 mph med kun en 300cc-motor. Selvfølgelig kommer den ekstra oompher fra TXs to-takts powerplant (den eneste på vores liste). Gennem sit moderselskab modtager KTM, Husqvarna TX kudos til en kontinuerlig strøm af forbedringer, herunder en lavere vægtramme, forbedret stabilitet og stivhed og en mere dygtig suspension. Hold øje med vores Husqvarna-opgørelse på dette link. Plus, noget med TX i titlen skal opfylde Texas-størrelse standarder.

Dine tanker?

Hvad synes du? Er du enig i vores liste? Har vi savnet din favorithastighedster? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Linkedin.

Sådan her:
Ligesom loading …