Den kommende Ferrari 458m er blevet spundet testning forud for lanceringen næste år, hvilket giver os vores bedste ide endnu, hvordan den reviderede supercar vil se ud.
Sporting Kun Light Camouflage, vi kan se, at den turboladede 458 vil få et nyt udstødningssystem med to i stedet for de tre signaturrør, mens en ny kofanger forventes at forbedre bilens aerodynamik og højhastighedshåndtering.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Ændringer på forsiden er mindre indlysende takket være rammene af hvidt tape, men der er en chance, hvor 458m får nye forlygter og en lidt tweaked front end. Slidserne bag lysene forbliver, ligesom de fleksible gummi winglets i den forreste kofanger. Det er sikkert at sige fra disse billeder, at eventuelle kosmetiske ændringer vil være evolutionære snarere end revolutionerende.
Motordetaljer vil blive bekræftet tættere på bilens udgivelsesdato, men det er klart, at Ferrari vil favorisere turboladerruten med denne nye 458m. Virksomheden har allerede monteret en 552BHP 3,8-liters V8 Turbo til Californien T, og det er sandsynligt, at vi vil se den samme motor – omend i en højere tilstand – monteret på den nye 458 supercar. Det vil erstatte den naturligt aspirerede 4,5-liters V8 i den nuværende bil, men med en betydelig effektforøgelse til mere end 650BHP.
13.

Den nedsatte forskydning bør interessere kinesiske købere, hvor kunderne beskattes stærkt på større motorer. Dette er imidlertid usandsynligt, at det er meget opmærksom på Ferrari-chefer, som vil gerne opretholde eksklusivitet og de berygtede lange ventelister.
Det vil ikke være lige så nemt som blot at rampe op til magten til Ferrari’s reviderede 458. Drejningsmomentet øges ville spille kaos med den nuværende GetReg Seven-Speed ​​Dual Clutch Gearkox, så det er sandsynligt, at ingeniører vil være tweaking dette for at klare den ekstra hestekræfter, også.
Ferrari Insiders fortalte os, at bilen forventes på Geneva Motor Show om foråret, men projektet kunne blive forsinket til Frankfurt, hvis udviklingsholdet har brug for mere tid. Der er ingen tvivl om, at 458m vil hæve baren, når den ankommer næste år, og det er klart Ferrari ønsker at få det til højre første gang.