i et citat for at holde sin designvariation så forskelligartet som muligt, vil Citroen radikalt reimagine C5-salonen i 2018 med et helt nyt design baseret på c-xperience-ideen udsat på September’s Paris Motor Show. Ud over vores specielle billeder viser nøjagtigt, hvordan det kan se ud.
Som konventionelle husholdningssaloner som Ford Mondeo -kampen i salgsdiagrammerne mod crossovers såvel som SUV’er, vil Citroen etablere C5 i en meget mere ønskelig såvel som tiltalende forslag; Vauxhall har anvendt en lignende metode med sin meget mere eksklusive insignier.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste husholdningskøretøjer til salg bedst nu
I en tale med Car Express forklarede Maxime Picat, Executive Vice President Europe for PSA -gruppen: ”Vi er nødt til at genopfinde det. Ud over det er netop det, Citroen forsøgte at gøre med c-xperience-såvel som at diskutere, at der stadig er en fremtid.
4

”Der vil stadig være klienter, der vil have os til at genopfinde det – med meget mere dynamik, meget mere effektivitet såvel som aerodynamik. Så der er en fjern fremtid for denne type bil. ”
En anden væsentlig grund til, at Citroen vil holde ud med den konventionelle store husholdningssaloon, er, at Picat ligeledes ser et krav om at have alternative produkter i sorten, når han uundgåeligt siger, at den nuværende SUV vokser slutter. ”Vi forstår alle, at SUV -mønsteret i det mindste vil trægte ned nogen tid, af den lette grund køber mange mennesker SUV’er i dag [som] det handler om at differentiere,” tilføjede han.