Citroen Relay Panel Van er blevet opdateret til 2014, hvor den nye udseende model blev sat til salg i tredje kvartal i år.
Ligesom sin søster Van The Peugeot Boxer, vil det nye Citroen Relay debutere på Commercial Car Show 2014 på NEC i Birmingham. Det konkurrerer med Ford Transit, Mercedes Sprinter og Volkswagen Crafter Vans.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Kendt som Citroen -jumperen på nogle markeder får det nye stafet et opdateret frontend -design med store forlygter med kørelygter om dagen indarbejdet i dem, plus et nyt gitter, der afspejler Citroens nuværende sortiment af biler.
Det nye Citroen-relæ får også et nyt indvendigt instrumentbrætlayout, der inkluderer en drop-down skrivebordsenhed. Det får også elektriske vinduer, opvarmede dørspejle, DAB-radio- og Bluetooth-forbindelse som standard plus et 22-liters overheadopbevaringsrum.
Forbedringerne er dog ikke kun kosmetiske, da det nye Citroen-relæ får lavere CO2-emissioner og op til 15% bedre økonomi fra sin rækkevidde på 2,2-liters dieselmotorer.
Citroen Relay-stafet på indgangsniveauet Relæ HDI 110 returnerer 41,5mpg, der stiger til 42,8 mpg på 130-modellen takket være stop-start-teknologi. Vælg en lang akselafstand L3H2 -model med den samme motor, og den returnerer 39,2mpg. Plus, alle modeller under 3,5 ton har CO2-emissioner mindre end 200 g/km.
Det nye Citroen-relæ får også omdesignet suspension for nedsat vejstøj, forbedrede bremser, forstærkede bagdøre, låse og hængsler plus nye løbere til sidedøren.
Citroens panelvogn fås i 3.0, 3,3, 3,5 $ 4,005-ton-formater med et valg af fire længder og tre tagsystemhøjder. Det er også tilgængeligt som et chassis -førerhus, chassisbesætnings -førerhus og specialiserede tippere, dråber og Luton -varevogne.
Den mindste panel varevogn er L1H1 med et belastningsvolumen på otte kvadratmeter-og der er nok plads til et 8×4-fods ark, der kan indlæses i fladt. Størrelserne stiger gennem rækkevidden op til L4H3 -modellen, der får et belastningsrum på 17 kvadratmeter.
Valgfrit udstyr til det nye Citroen-relæ inkluderer bageste parkeringssensorer, et vendekamera, automatiske viskere, et læderratt, beskyttelse under krop, baneafgang advarsel og dæktryksensorer.