Ferrari fejrer 2018 -udgaven af ​​Le Mans 24 timer med en speciel specifikation 488 Pista, som udelukkende vil være tilgængelig for klienter og privatpersoner, der er involveret i Ferrari’s Motor Sports -programmer.
Den nye specifikation kaldte Piloti Ferrari og introducerer en racerbilinspireret liv, mens der også er mindre trimændringer i kabinen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste supercars til salg 2018
Det er værket af Ferraris skræddersyede opdeling og er inspireret af AF Corse’s #51 488 GTE, der kæmper mod La Sarthe denne weekend. I sidste års World Endurance Championship vandt #51 også mesterskabet for GT -drivere.
4

Liveren ligner det italienske flag, med en bred hvid stribe, der kører længden af ​​bilen, flankeret af mindre grønne og røde striber. En laurbær, der markerer sidste sæson WEC -titel sidder på motorhjelmen, mens andre steder meget mere italienske flagmotiver linjer de nederste kanter af de 488 Pista Piloti Ferrari, og det bringer også nummer 51.
Endelige udvendige revisioner inkluderer en mat sort s-kanal, mens spoiler- og udluftningsomgivelser er nøgne kulfiber. Fire vigtigste udvendige malingsfarver er tilgængelige med Blu Excursion de France, Nero Daytona (sort) og Argento Nurburgring (sølv), der stiller sammen med standard Rosso Corsa.
Indvendigt får de perforerede Alcantara -sæder italiensk flaggrafik, mens de samme røde hvide og grønne farver påføres på skovlskifterne bag rattet plus gulvmåtterne. Hver bil får også en speciel identifikationsplade.
Piloti Ferrari får ingen yderligere magt-3,9-liters V8 bag bilisten forbliver som det er med 710bhp på hanen.
Læs vores anmeldelse af den nye Ferrari 488 Pista …