besøgende til lanceringsbegivenheden for Lynk & Co, Geelys nye globale bilmærke, blev behandlet til ikke en, men to nye bils afsløringer. Lynk & Co 01 SUV stjal størstedelen af ​​tordenen med sit næsten produktionsklare design, men en anden bil kunne praktisk talt vise som indflydelsesrig i kortlægning af brandets fremtidige designretning.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Lanceringsbegivenheden i Sverige behandlede os med et top hemmeligt tip til, hvordan den fremtidige nye Lynk & Co -modeller vil se ud i form af et slående sportsbilkoncept. Bilen spejler designtemaerne fra 01 SUV på en lavere, slankere krop med lamborghini-stil saksedøre.
• Paris Motor Show 2016 Round-Up
7

Styling -chef Peter Horbury sagde, at konceptet var beregnet til at vise, hvordan brandets designsprog ville oversætte til en lavere krop. Og det gav et stærkt tip til de signaler, der forventes at være på en forestående saloonmodel fra mærket.
Men en produktionskupé er ikke i Lynk & Co’s øjeblikkelige planer. Spurgte specifikt, hvor bilen ville falde i sin numerisk købte line-up, lo Horbury og sagde: “Down About Number Six.” Men han tilføjede: “De første fem er allerede færdige.”
I mellemtiden sagde Alain Visser, at det nye brand ikke ville sælge alle sine modeller på alle markeder, på trods af det globale vision. og drivkraftmuligheder for hvert enkelt marked vil blive vurderet fra sag til sag.
For den fulde historie om Lynk & Co og 01 SUV, skal du bare klikke her …