Volkswagens kommende Seven-sæde SUV vil blive bygget på Chattanooga Factory i Tennessee, USA.
En del af VW -teknikken 2018 -planen, den tyske producent er indstillet til at investere ækvivalent på £ 530million i Amerika for at udvikle denne nye model, hvilket skaber 2.000 yderligere job i processen.
To tredjedele af disse fonde vil komme hen til Tennessee-anlægget, som vil udvide med 538.000 kvadratmeter og også blive hjemsted for et nyt, uafhængigt nationalt F & U- og planlægningscenter for VW-gruppens nordamerikanske aktiviteter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Vi lancerer nu den anden fase af Volkswagen -kampagnen i USA,” forklarede Group CEO Marin Winterkorn. ”Med den mellemstore SUV, udvidelsen af ​​Chattanooga -anlægget og det nye udviklingscenter, er fokus på den amerikanske kundes ønsker. Dette er også et stærkt signal for USA som en industriel og bilproduktionssted. ”
VW planlægger investeringer på 4,1 mia. Pund i Nordamerika
VW er klar til at lægge sine penge, hvor dens mund er ved at investere meget mere end £ 4,1 milliarder i den nordamerikanske region mellem nu og 2018, som en del af sit mål om at levere 800.000 biler i USA i slutningen af ​​denne periode.
Den endnu ikke navngivne SEV-sæde SUV forventes at føre dette salgsdrev, når den ankommer i 2016, og vil være baseret på CrossBlue-konceptet, der debuterede på sidste års Detroit Motor Show. Udviklet til amerikanske købere har insidere tidligere antydet, at det kunne sælges andetsteds, hvis efterspørgslen viser sig at være stærk nok.
Sammenfaldende med denne meddelelse bekræftede VW også, at Bernard Osterloh, formand for Group Work Council og af den grund, der er ansvarlig for arbejdsstyrkens repræsentation, vil tilslutte sig virksomhedens amerikanske bestyrelse.