Markedet for biler og lastbilforsikring har været ”dysfunktionel” dysfunktionel ”af Office of Fair Trading (ofte) såvel som nu beskæftiger sig med en fuld forespørgsel fra konkurrencekommissionen.
Regeringens vagthund siger, at £ 560 føjes til udgifterne til enhver ulykke med henvisningskostnader samt finansiering af biler og lastbiler fra kreditudlejningsfirmaer. Derudover øges reparationsarbejdsudgifter til biler hos ikke-at-fault bilister £ 155 på grund af den hyggelige forbindelse mellem forsikringsselskaber såvel som autoriserede reparatører.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I henhold til OFT tillader specifikke forsikringsselskaber, at deres reparationsarbejdsforretninger gebyr højere arbejdssatser, når de forstår, at udgiften overføres til en konkurrent, der forsikrer driveren til fejl.
OFT administrerende direktør John Fingleton sagde: ”Vi mener, at forsikringsselskabers fokus på at få konkurrencefordelen med stigende rivalernes omkostninger indikerer, at bilisterne betaler meget mere, end de kræver for deres forsikring.
”Da forsikringsselskaberne er distraheret fra at stride for det meste af den høje kvalitet såvel som værdien af ​​den leverede service til de forsikrede, kan incitamenter til effektivitet reduceres.”